Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Cel mai bun ulei de par - Magic Argan Oil Secret Intensive Treatment


Cel mai bun ulei de par - Magic Argan Oil Secret Intensive Treatment

 

 

De ce sa folosesti uleiul de par?

 

In ultima vreme, uleiul de par este de nelipsit din rutina de ingrijire atat a femeilor, cat si a barbatilor, acesta fiind elementul ,,vedeta” in procesul de ingrijire datorita proprietatilor sale. Cu siguranta cand vrei sa alegi un ulei de par, te gandesti la uleiul de argan, fiind si cel mai cunoscut dintre toate tipurile de uleiuri folosite pentru par. Ofera-i parului tau un aliat si alege acest ulei impotriva parului deteriorat, deshidratat si indisciplinat.

 

 

Arganul creste in special in regiunea sud-vestica a Marocului. Locuitorii din aceasta zona au descoperit beneficiile uleiului de argan cu multe secole in urma. Uleiul de argan, este folosit de ani de zile in Maroc in domeniul culinar, cosmetic si medical. Acest tip de ulei poate avea beneficii atat pentru piele, cat si pentru par, fiind extras direct din samburele arborelui de argan, ceea ce ofera o calitate sporita. Produsul este obtinut pe baza faptului ca samburii arborelui nu sunt prajiti, astfel se produce uleiul cosmetic.

 

 

Ei bine, uite ca nu doar produsele pe care le folosesti influenteaza deshidratarea parului tau. Sunt mai multi factori, precum procesele chimice, cum ar fi decolorarea sau indreptarea parului cu keratina, cat si incretirea permanenta si multe altele care pot influenta sanatatea firului de par.

 

Pe langa aceste procese, nu uita de aparatura special conceputa pentru uscarea si stilizarea parului, care reprezinta un factor foarte puternic in deteriorarea parului. 

Daca te gandesti la proprietatile samponului si a mastii, constati ca nu este de ajuns sa folosesti doar aceste produse daca iti doresti sa ai un rezultat categoric. 

 

Este foarte important un ulei pentru o mai buna hidratare si sporire a factorilor care ajuta la regenerare. Dupa cum se prezinta in intreaga lume,  uleiul de argan ajuta la hidratare, stimularea cresterii parului si are si proprietati antioxidante. 

Din acest motiv, ti-am pregatit un produs conceput din ulei de argan biocertificat care poate sa-ti satisfaca toate aceste dorinte, lasandu-te placut surprinsa daca-l integrezi in rutina ta de ingrijire a parului.  

 

 

Magic Argan Oil Secret Intensive Treatment Nook - solutia pentru reconstituirea parului?

 

Noi ne-am gandit ca esti in cautarea celui mai bun ulei de par, ce ti-ar putea imbunatati podoaba capilara, iar pe langa asta, ti-ar putea oferi anumite proprietati hranitoare pentru a-ti stimula cresterea parului, cat si cresterea increderii in tine. Stim ca zona capului, in special parul este una dintre cele mai importante zone, prin care tu iti expui ceea ce oferi ca si prima impresie pentru persoanele din jur. 

Asadar, noi iti oferim solutia pentru reconstructia parului cu Magic Argan Oil Secret Intensive Treatment, care ti-ar evidentia frumos parul, oferindu-ti cu adevarat proprietati sporite pentru refacerea firului de par in intregime.

Uleiul de argan din produsul  Magic Argan Oil Secret Intensive Treatment, este extras din fructele arborelui de argan și conține o serie de nutrienți benefici pentru sănătatea firului de păr, precum acizi grași esențiali, vitamina E și antioxidanți.

 

Este Magic Argan Oil Secret Intensive Treatment uleiul care inglobeaza toate ingredientele si proprietatile necesare pentru a reface cuticula parului?

 

In dorinta de a gasi un remediu potrivit pentru restabilirea hidratarii si restructurarea cuticulei parului, Magic Argan Oil Secret Intensive Treatment, este formulat cu ulei de argan biocertificat, ulei de macadamia si proteine de matase cu pretioase cu proprietati regeneratoare si protectoare. In plus aroma orientala cu note de caramel te va invalui intr-o experienta senzoriala imbietoare.

 

De asemenea, folosirea regulată a uleiului de argan poate îmbunătăți textura și strălucirea părului, lăsându-l mai moale, mai mătăsos și mai ușor de coafat.  

În mod evident, existența pe termen lung a unui proces de reconstrucție ce va facilita redobândirea sănătății și vitalității părului.

 

 

Transforma-ti parul! Ti-am pregatit o rutina pentru ingrijirea parului, chiar la tine acasa!

 

Pentru a pătrunde în lumea vegană și pentru a putea profita chiar la tine acasă de produsele profesionale Nook, rutina de îngrijire poate să înceapă cu samponul hidratant Silkyfing Hydrating Secret Shampoo. Acesta este un produs destinat tuturor tipurilor de păr, care revitalizează și hrănește în profunzime parul, având un aspect neted, mătăsos și mai radiant. Este un prim pas către dorința de a avea un par în cea mai bună formă a sa.

Acest sampon are ingrediente care mențin strălucirea și netezirea părului, precum ulei de argan, extract de ulei de macadamia și keratină, care ajută la ordonarea firelor de păr și care pătrunde în cuticula firului, refăcând-o. Important este faptul că samponul hidratant Silkyfing Hydrating Secret Shampoo are in compoziția sa extracte naturale și astfel nu conține parabeni și sulfați.

Pentru a avea eficiență maximă, acest șampon trebuie aplicat pe părul umed, maseaza atât scalpul, cât și lungimile, apoi lasa-l să acționeze 5-10 min. La final, clăteste cu apă pregătind părul pentru mască.

 

Chiar dacă nu toată lumea are tendința să folosească mască de par în momentul în care își face rutina de haircare, recomandam să folosesti în continuarea șamponului, Secret Absolute One Leave-In. Care este o mască de păr tip spray, cu efect de hidratare, descâlcire, ce conferă părului volum, ajută la coafare și la o uscare mai rapidă.

Proprietățile celor 4 ingrediente, uleiul de argan, uleiul de macadamia, keratina și uleiul cu acid hialuronic, ajută părul să aibă un aspect mai sănătos, plin de vitalitate.

 Această mască este destinată pentru toate tipurile de par, așadar, are mai multe variante de a fi folosită. Pentru a avea eficiența dorită, trebuie să tii cont de tipul de păr pe care-l ai și să distribui produsul corect.

 

În primul rând, pentru o acțiune disciplinară și un efect anti-frizz, se recomandă pulverizarea directă pe părul umed. Dacă se dorește să confere un efect mult mai luminos, mătăsos și neted, se pune o cantitate potrivită de produs în palma umezită și distribuiți produsul atât pe lungile, cât și la vârfuri, masând ușor pentru a se absoarbe foarte bine cantitatea de produs. Pentru părul uscat, în special creț și frizzy, se vaporizează pe degete și se definesc cu ușurință buclele, oferind volumul dorit și fiiind ușor de stilizat, iar pentru părul fin, devitalizat, se vaporizează direct pe perie de la o distanță de 10-15 cm și se combină cu folosirea uscătorului de păr pentru coafarea părului.

 

În ultima etapa pentru a avea parte de o rutină completă de îngrijire acasă, integreaza dispozitivele de uscare sau coafare precum feon, placă, perie rotativă etc.

 

Despre ulei credem ca te-am convins cat este de relevant in rutina ta, iar cand vine vorba de spray-ul pentru netezirea parului cu protectie termica Magic Argan Oil Discipline Thermal Milk afla ca este un spray destinat protecției termice care ajută la îndreptarea firului de păr cu placa, oferind un aspect revigorant, ajutând toate tipurile de păr să ajungă la forma dorită. Este din extracte naturale, care ajută ca părul să fie sănatos și să nu-și piardă din prospețime, deoarece este un produs care nu conține aminoacizi. Cel mai indicat este să pulverizezi produs pe părul umed, într-o cantitate uniformă, pe întreaga lungime.

In final, uleiul de argan se dovedeste a fi o alegere remarcabila in ingrijirea pielii si a parului, datorita proprietatilor sale bogate in nutrienti si antioxidanti. Beneficiile sale extinse, de la hidratare, pana la netezire, fac ca acest produs sa fie un must have in rutina ta de ingrijire. Nu e de mirare ca produsul Magic Argan Oil Secret Intensive Treatment, inglobeaza toate aceste calitati, fiind cel mai iubit produs de la Nook.

 

up-to-top