Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Tratament pentru par deteriorat acasa cu Nook Argan Oil in 2024


Tratament pentru par deteriorat acasa cu Nook Argan Oil in 2024

Te-ai gândit că poți avea propria ta rutină de îngrijire chiar la tine acasă?

 

Frumusețea părului tău este o sursă de voie bună. Dar pentru acest lucru, datorită factorilor care contribuie la deteriorarea, despicarea și ruperea părului, avem nevoie să apelăm la tratamente profesionale de haircare. 

Astfel, suntem bucuroși să-ți oferim în ajutor pentru restabilirea proprietăților esențiale, produsele Nook, care au la bază gama Magic Argan Oil. Această gamă este tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți putea face propria rutină chiar la tine acasă! 

Este o gamă cu ingrediente naturale, bazate pe uleiuri esențiale, precum cel de argan și macadamia, ingrediente vegane, cu foarte multe beneficii și proprietăți, care ajută firul de păr să se regenereze.

Uleiul de argan este extras din fructele arborelui de argan și conține o serie de nutrienți benefici pentru sănătatea firului de păr, precum acizi grași esențiali, vitamina E și antioxidanți. 

De asemenea, uleiul de argan ajută la stimularea creșterii părului și la reducerea inflamațiilor scalpului, care pot cauza mătreață sau mâncărimi. Folosirea regulată a uleiului de argan poate îmbunătăți textura și strălucirea părului, lăsându-l mai moale, mai mătăsos și mai ușor de coafat. În mod evident, existența pe termen lung a unui proces de reconstrucție va facilita redobândirea sănătății și vitalității părului.

 

Rutina de îngrijire a părului deteriorat

 

Pentru a pătrunde în lumea vegană și pentru a putea profita chiar la tine acasă de produsele profesionale Nook, rutina de îngrijire poate să înceapă cu samponul hidratant Silkyfing Hydrating Secret Shampoo. Acesta este un produs destinat tuturor tipurilor de păr, care revitalizează și hrănește în profunzime, având un aspect neted, mătăsos și mai radiant. Este un prim pas către dorința de a avea un par în cea mai bună formă a sa.

 

Acest sampon are ingrediente care mențin strălucirea și netezirea părului, precum ulei de argan, extract de ulei de macadamia și keratină, care ajută la ordonarea firelor de păr și care pătrunde în cuticula firului, refăcând-o. 

Important este faptul că samponul hidratant Silkyfing Hydrating Secret Shampoo are in compoziția sa extracte naturale și astfel nu conține parabeni și sulfați.

Pentru a avea eficiență maximă, acest șampon trebuie aplicat pe părul umed, masați atât scalpul, cât și lungimile, apoi lăsați să acționeze 5-10 min. La final, clătiți cu apă pregătind părul pentru mască. 

 

                  

 

Chiar dacă nu toată lumea are tendința să folosească mască de par în momentul în care își face rutina de haircare, vă recomandăm să folosiți în continuarea șamponului, masca hidratanta Secret Absolute One Leave-In. Care este o mască de păr tip spray, cu efect de hidratare, descâlcire, ce conferă părului volum, ajută la coafare și la o uscare mai rapidă.

 

Proprietățile celor 4 ingrediente, uleiul de argan, uleiul de macadamia, keratina și uleiul cu acid hialuronic, ajută părul să aibă un aspect mai sănătos, plin de vitalitate. Această mască este destinată pentru toate tipurile de par, așadar, are mai multe variante de a fi folosită. Pentru a avea eficiența dorită, trebuie să țineți cont de tipul de păr pe care-l aveți și să distribuiți produsul corect.

 

În primul rând, pentru o acțiune disciplinară și un efect anti-frizz, se recomandă pulverizarea directă pe părul umed. Dacă se dorește să confere un efect mult mai luminos, mătăsos și neted, se pune o cantitate potrivită de produs în palma umezită și distribuiți produsul atât pe lungile, cât și la vârfuri, masând ușor pentru a se absoarbe foarte bine cantitatea de produs. Pentru părul uscat, în special creț și frizzy, se vaporizează pe degete și se definesc cu ușurință buclele, oferind volumul dorit și fiiind ușor de stilizat,iar pentru părul fin, devitalizat, se vaporizează direct pe perie de la o distanță de 10-15 cm și se combină cu folosirea uscătorului de păr pentru coafarea părului.

 

 

          

 

 

Dorința de a avea un păr hidratat și ușor de coafat este uriașă, așadar, din rutina de îngrijire este important să nu lipsească uleiul de par Magic Argan Oil Secret Intensive Treatment, un produs prețios, cu absorbție rapidă, care hidratează și neutralizează culoarea părului, oferă catifelare pentru părul fragil și lipsit de strălucire. 

 

Este făcut din extracte vegetale, care conferă hidratare și elasticitate.

 

Magic Argan Oil Secret Intensive Treatment este un ulei de ultimă generație, fiind potrivit atât pentru părul fin/subțire, cât și pentru părul uscat/creț/gros, deoarece tehnologia sa avansată face ca firul de păr să absoarbă doar cât are nevoie, surplusul rămas evaporându-se. Astfel, acest ulei, datorită proprietăților sale de ultimă generație, este potrivit fiecărui tip de păr.

 

Pentru a avea parte de adevăratele proprietăți ale acestui ulei de argan, trebuie să puneți în palmă 2-3 picături pe părul umed sau ud și să distribuiți pe lungime, fără a atinge scapul.

 

 

                          

 

 

În ultima parte pentru a avea parte de o rutină completă de îngrijire acasă, integrați dispozitivele de uscare sau coafare precum feon, placă, perie rotativă etc. 

Pentru ca părul să aibă o protecție în momentul în care ia contact cu căldura de la aceste dispozitive, aveți nevoie de spray-ul pentru netezirea parului cu protectie termica Magic Argan Oil Discipline Thermal Milk

Este un spray destinat protecției termice, ajută la îndreptarea firului de păr cu placa, oferind un aspect revigorant, ajutând toate tipurile de păr să ajungă la forma dorită. Este din extracte naturale, care ajută ca părul să fie sănatos și să nu-și piardă din prospețime, deoarece este un produs care nu conține aminoacizi.

Pentru a putea să existe ideea de păr coafat chiar la tine acasă, cel mai indicat este să pulverizați produs pe părul umed, într-o cantitate uniformă, pe întreaga lungime.

 

                      

 

În final, beneficiile și rezultatele pe care le oferă Nook ne fac să vă recomandăm implementarea tuturor pașilor regăsiți mai sus pentru a beneficia în întregime de hidratare, revitalizare, refacerea podoabei capilare și o variantă ușoară de a restructura modul de aranjare chiar la tine acasă. 

Este foarte important să ținem cont de ingredientele care se regăsesc în aceste produse, de faptul că sunt 100% vegane, având diferite proprietăți pentru toate tipurile de păr.

up-to-top