Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default

Cum Cumpar?

Cum Cumpar?

Bine ati venit pe  SALONPROVIDER.RO !
Va multumim ca ne vizitati !
 
 
Cum plasez o comanda?
 
Pentru a face o comanda on-line, selectati produsul dorit  apasand pe butonul "Adauga in cos", care se afla pe pagina fiecarui produs din site.
Pentru a putea finaliza o comanda trebuie sa fiti in prealabil autentificat sau va puteti autentifica in etapa de final. Daca nu aveti facut contul va trebui sa va creati unul.
Daca aveti, introduceti-va adresa de e-mail si parola. Dupa autentificare, urmati link-ul de finalizare a comenzii. Apoi se va deschide o pagina de comanda in care veti alege diverse optiuni legate de livrare.
In pagina de comanda puteti gestiona produsele adunate in cosul dumneavoastra de cumparaturi (prin operatiile de eliminare si prin determinarea cantitatii).
 
In aceeasi pagina veti putea selecta: modul de livrare a produselor alese si modul de plata. Dupa ce treceti prin toate aceste etape, apasati pe butonul "Plaseaza comanda". Dupa acest pas comanda a fost plasata, produsele urmand a fi trimise pe adresa folosita la inregistrarea dumneavoastra pe site. Veti primi pe email datele comenzii si factura proforma pentru plata acesteia.
Este bine de stiut ca introducerea de produse in cos nu implica obligatia de a face o comanda!
 
Inainte de a fi trimisa, fiecare comanda va fi validata telefonic. În momentul în care clientul confirmă comanda, acest lucru implică o acceptare completă a termenilor şi condiţiilor prezentate.
În momentul în care comanda este acceptată  de către vânzător şi de către client comanda este considerată finalizată. Daca o comanda nu poate fi validata in termen de 24 de ore aceasta va fi anulata si nu va fi livrata. Va multumim!

 

up-to-top