Nancy Crossley, make-up artistul internațional a văzut că este nevoie in aceasta industrie de un produs pentru dezinfectarea produsele cosmetice de machiaj fără a le usca sau a le schimba textura de aceea a creat BeautySoClean.

Inca din 1985 LA Girl s-a mandrit cu produsele sale de inalta calitate ce ofera frumusete fara compromise – BEAUTY FOR ALL.

DUO

Ce face INGLOT atât de special? Produsele - mândria noastră! Combinând o tehnologie științifică cu culori vii, rezultă o abundență impresionantă de produse și culori care te vei indragosti iremediabil.

Gama de produse Make-up Atelier Paris, cuprinde un sortiment extins de produse cosmetice de cea mai inalta calitate ce sunt ideale a fi folosite atat pentru uz profesional cat si pentru uz personal.

Produsele cosmetice franţuzeşti Embryolisse sunt destinate tuturor femeilor care doresc să-şi încredinţeze pielea unui expert în frumuseţe recunoscut. Brandul Embryolisse are peste 60 de ani de experienţă în dermo-cosmetică şi le poate oferi clienţilor o gamă completă de îngrijire a tenului şi a corpului.

Make-up Professional este considerat unul dintre cei mai buni producatori de pensule si gene din par 100% natural. Genele sunt din par natural, simplu de aplicat si foarte usoare fiind concepute special pentru a nu lasa o senzatie de greutate pe pleoape. Ele vin ambalate intr-o cutie gandita sa le pastreze sigur si igienic pentru utilizari ulterioare. De asemeni, Make-up Professional dispune si de o colectie impresionanta de pensule realizate din par natural de veverita, capra, ponei, kolinsky dar si din nylon adaptate dupa preferintele fiecarui make-up artist.

Dany Sans, make-up artista care si-a creat propriul brand de produse cosmetice, MAKE-UP FOR EVER, in anul 1984, in urma aprecierilor primite pentru formulele sale pe care le descoperea in timpul noptii dupa jobul ei de profesor intr-o scoala.

STAGE LINE PROFESIONAL este o gamă largă de produse pentru machiaj profesional cu beneficii de ingrijire a pielii ce sunt caracterizate în principal prin folosirea lor indelungata si prin faptul ca pot rezista chiar și cele mai dificile condiții.

Valeri-D pune la dispozitie o colecție mai mare de 400 de pensule realizate din par natural de veverita siberiana, capră, samur, kolinsky, jder, ponei, raton, dar și din nailon, acestea variind in forme si dimensiuni dupa necestitatile fiecarui make-ap artist sau client.

Skindinavia este marca spray-urilor originale, care vă vor alimenta, hidrata și reumple pielea. Cu formule inovatoare, respirabile concepute pentru a asigura machiajul rezistenta de până la 16 ore.

Încă de la începuturi, de aproape un secol în urmă, Mehron a fost un lider pe piata cu produse de machiaj de mare inalta calitate.

Descopera secretul pentru o piele fara cusur cu tehnologia TEMPTU. Ca lider în industrie, formulele noastre inovatoare reprezintă fuziunea perfectă a frumuseții și a tehnologiei.

Marca inregistrata de peste de 20 de ani, ce îmbunătățeste tehnologia de producție a pensulelor profesionale pentru make-up artisti, impreuna cu cei mai buni producatori din Germania, Japonia, Italia și din China.

Creativa și strălucitoare, Michelle Villanueva este un make-up artist renumit și creatoarea celui mai nou instrument de machiaj, un must-have, Shadow Shields!

Ben Nye este o companie de familie dedicata deservirii make-up artistilor profesionisti din intreaga lume.

Creativa și strălucitoare, Michelle Villanueva este un artist de machiaj, mama și creatorul celui mai nou instrument de machiaj, un must-have, Shadow Shields!

Compania Da Vinci este specializata in producerea de pensule pentru make-up de cea mai înaltă calitate, cu scopul clar definit de la începutul poziționării lor proprii de brand de calitate, nu numai în Europa, ci în întreaga lume.

up-to-top