Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Baza de machiaj potrivita in functie de tipul de ten


Baza de machiaj potrivita in functie de tipul de ten
 
        Cum ar fi ca efectele mult indragite de pe instagram sa fie reale, cu pielea neteda, fara pori vizibili, mai exact un ten perfect uniform? Daca ti se pare un vis, inseamna ca nu ai folosit inca o baza de machiaj buna. Primer-ul poate fi considerat ca un photoshop al lumii machiajului, care iti va schimba complet rezultatul final al oricarui makeup. Pe langa ca va netezi tenul, il va proteja si va ascunde porii, rolul principal al unei baze este de a oferi aderenta necesara aplicarii fondului de ten si de a facilita rezistenta de lunga durata a acestuia. In esenta, scopul este de a crea o bariera care sa intensifice efectele promise de produsele de makeup. Fondul de ten se va topi in pielea ta daca folosesti o baza de machiaj buna, aplicarea va fi mult mai usoara, iar rezistenta amplificata. Nu e de mirare ca primer-ul este indispensabil pentru toti makeup artistii, care in mod cert au nevoie ca machiajele realizate sa arate fabulos si sa se mentina intacte mult timp.  
        Pregatirea tenului este un pas atat de relevant pentru rezultate superbe, rolul principal jucandu-l chiar baza de machiaj. Odata ce vei gasi primer-ul perfect pentru tine, nu va mai exista cale de intoarcere! Daca omiti acest produs, fondul de ten se va seta in toate ridurile fine si va migra dupa o perioada, probleme care cu siguranta ti-au dat batai de cap. Sau sa-ti amintim de zilele in care parca tenul tau nu coopereaza deloc, produsele nu se aplica cum ai vrea, porii sunt dilatati, ai zone fie prea uscate fie prea uleioase si nimic nu functioneaza. Aici intervine baza de machiaj, a carei formula poate indeplini caracteristici precum estomparea ridurilor fine, reducerea porilor, controlul excesului de sebum, hidratarea tenului uscat, matifiere sau chiar luminarea unui ten lipsit de stralucire. Important este sa alegi baza potrivita nevoilor tipului tau de ten pentru ca acesta sa lucreze in favoarea ta. Daca inca nu te-ai convins cat este de esential, vom recapitula beneficiile, de la cele mai generale pana la cele mai particulare in functie de primer:
  1. Non-comedogenic, protejand pielea 
  2. Faciliteaza aplicarea fondului de ten
  3. Amplifica rezistenta machiajului
  4. Uniformizeaza textura pielii
  5. Blureaza porii
  6. Matifiaza tenul gras
  7. Hidrateaza tenul uscat
  8. Lumineaza tenul fara stralucire
Secretul make-up artistilor - bazele de machiaj MUP!
       Nu e tocmai usor sa alegi primer-ul potrivit pentru tine avand in vedere multitudinea de produse diferite, dar daca identifici tipul tau de ten si nevoile sale lucrurile devin mai usoare. Noi iti recomandam Bazele de machiaj MUP, unele dintre cele mai apreciate din industria beauty.
 
Daca ai tenul uscat
     Baza Beauty Oil MUP
baza machiaj ten uscat
        Este atat un produs de ingrijire a tenului cat si un primer exceptional ce ofera elasticitate si hidrateaza pielea in profunzime  Datorita formulei imbogatite cu ulei de jojoba, ulei din seminte de floarea soarelui, ulei de migdale, ulei de Camellia Japonica si ulei de masline, acesta hraneste tenul si prezinta proprietati anti-imbatranire, facundu-l potrivit si pentru tenul matur. Aplicati trei picaturi de ulei inainte de a-ti incepe machiajul sau in oricare alt moment al zilei dupa curatarea fetei, pe ten, gat si decolteu pentru un plus de hidratare. Puteti aplica cateva picaturi de ulei si in produsele de uz zilnic cosmetic si sa le folositi pe parcursul zilei, sau chiar si in fondul de ten pentru a-i subtia textura.

 
     Baza Hydrating Primer MUP
baza machiaj ten uscat
        O piele deshidratata pune in dificultate aplicarea fondului de ten si aspectul acestuia, fiind un chin disconfortul unei pieli care strange. O baza ultra hidratanta reprezinta exact ceea ce ai nevoie, Hydrating primer MUP netezeste, hraneste, mentine echilibrul pielii si pregateste tenul pentru un machiaj impecabil si de lunga durata. De asemenea ofera efect de estompare si un finish matasos si stralucitor.
 
Daca ai tenul gras
     Baza Invisible Pore Primer MUP
baza machiaj ten gras
        Toti iubim pielea radianta cu o stralucire naturala, dar persoanele cu tenul gras pot oricand sa oscileze in extrema si de aceea au nevoie de o baza care sa tina sub control sebumul. Acest sebum produs de glandele sebacee poate descompune formula fondului de ten si astfel rezultatul machiajului nu va fi cel dorit, iar rezistenta doar un gand frumos. Invisible Pore Primer este ideal pentru acest tip de ten, absoarbe excesul de sebum, blureaza porii si ii minimizeaza, mentinand makeup-ul mai mult timp. Are o textura fina ce adera usor si confera pielii un aspect mat. 
 
Daca ai tenul normal
     Baza Elixer MUP
baza machiaj ten normal
        O baza excelenta pentru toate tipurile de ten, cu dubla intrebuintare: tratament si primer. Datorita compozitiei sale reda sanatatea si aspectul mult dorit al pielii, si totodata uniformizeaza, netezeste si ascunde porii. Are o textura fluida care se absoarbe imediat si care permite distribuirea superba a fondului de ten. Totul va arata uniform o perioada mult mai indelungata. Se aplica inainte de produsele de makeup sau dimineata si seara integrat in rutina ta de ingrjire a tenului. Iar daca esti dispusa sa-l imparti, poate fi folosit si de catre barbati dupa barbierit!

 
     Baza iluminatoare Liquid Glow Highlighter MUP
    baza machiaj iluminatoare
        Cand vrei un look spectaculos, Liquid glow Highlighter va fi arma ta secreta! Acesta difuzeaza, hidrateaza si redirectioneaza particulele luminoase oferind pielii stralucire si naturalete. De asemenea ridurile fine sunt estompate, tenul fiind instant mai intinerit si mai luminos. Datorita pigmentilor reflectorizanti se pot evidentia partile proeminente ale pometilor, zona de sub sprancene, varful nasului, centrul barbiei si arcul de deasupra buzei, adaugand eleganta trasaturilor faciale si subliniind zonele cele mai atragatoare. Poti adauga cateva picaturi in fondul de ten pentru a beneficia de un finish radiant. In cazul unui eveniment special ori pur si simplu vrei sa sclipesti in fiecare zi, aceasta baza nu trebuie sa-ti lipseasca! 
up-to-top