Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Bun venit in lumea produselor Davines


Bun venit in lumea produselor Davines

Frumusete sustenabila pentru par si piele!
     Cum a inceput povestea Davines? Fondat in Parma, Italia, in 1983 de catre familia Bollati, grupul Davines a inceput ca un laborator de cercetare care fabrica produse de inalta calitate pentru companii cosmetice din intreaga lume. Dupa 10 ani de experienta au inceput sa creeze produsele proprii si astfel s-a nascut Davines. Conceptele inspirationale ale brandului, sunt frumusetea si sustenabilitatea, mai exact ceea ce numesc ei “Frumusete sustenabila”. Aceste doua notiuni aduse la un echilibru, pot imbunatati remarcabil viata si lumea din jurul nostru. Prin crearea produselor lor, Davines incurajeaza oamenii sa aiba grija de ei insisi, de mediul in care traiesc si de ceea ce iubesc.

     Sustenabilitatea reprezinta pentru brandul Davines responsabilitatea marcii fata de ei, angajati, colaboratori, clienti si fata de lumea in care traim. Fiecare produs este obtinut cu energie 100% curata, datorita adoptarii politicii Zero impact (zero carbon) pentru ambalajele gamelor de par, precum si utilizarea energiei regenerabile din surse naturale (soare, vant, apa si sol) pentru a-si alimenta fabricile si birourile inca din 2006. Mai mult, unele produsele contin ingrediente din ferme individuale iar numele fermierului ce le furnizeaza se poate regasi pe ambalaj. Excelenta, calitatea si rezultatele admirabile descriu gamele Davines. E timpul ca noii tai aliati sa devina natura si stiinta!

 

Despre produsele Davines
     Echilibrul dintre sustenabilitate si performanta este in centrul fiecarui produs pe care il formuleaza. Concep totul cu integritate, transparenta si grija intensa. Mai jos sunt prezentate cateva din modalitatile prin care minimizeaza impactul asupra mediului:
- Toate produsele sunt proiectate, formulate si produse “in casa” zero-carbon, mai exact in Davines Village, Parma, Italia, unde folosesc 100% energie regenerabila din surse naturale cum ar fi soarele, vantul sau apa.
- 100% din ambalaje sunt neutre in carbon datorita parteneriatului de reimpadurire Ethio Trees, un proiect de compensare a emisiilor de carbon.
- Minim 35% din plasticul utilizat este bio sau reciclat. 
- 87% din ambalajele din hartie si carton sunt realizate din materiale reciclate.
- 81% dintre ingreditente sunt certificate organic, naturale sau modificate natural.

 

Ingredientele formulelor
    Gamele de produse reflecta valorile Davines, modul de a respecta oamenii, contextul lor si mediul in care traiesc. Formulele sunt create din tot ce este necesar, tot ceea ce este corect. Natura este motorul de la care omul incepe sa existe si prin care produsele sunt concepute. Au dat valoare calitatii fiecarei formule unice, imbogatindu-le cu un procent ridicat de ingrediente naturale, derivate natural si bio-degradibile. Mai mult, atunci cand este posibil, ingredientele provin din tara lor de origine, atat pentru calitate cat si pentru sustinerea biodiversitatii locale. Totul pentru ca tu sa iti recapeti si sa iti mentii frumusetea si vitalitatea unui par sanatos. Te vei indragosti de rezultatele spectaculoase, care nu doar ca vor pune in lumina parul tau, dar iti vor reda si increderea in tine!

 

Ce este potrivit pentru tine?
    In mod cert, diversitatea este un alt punct forte al produselor Davines. Fie ca esti in cautarea unei rutine specifice nevoilor parului tau, fie cauti tratamentul unei problemei sau pur si simplu cauti frumusetea absoluta, cu siguranta exista un produs pentru tine. Poti descoperi aici gamele Davines, acum disponibile pe Salon Provider. Desi fiecare produs indeplineste o anumita functie, o directie individuala, toate au un obiectiv comun: sa raspunda nevoii parului, sa-l protejeze si sa asigure un rezultat imediat, vizibil. 

 



 Bestseller-ul Davines - Gama OI
    OI este gama de produse dezvoltate în laboratoarele de cercetare Davines pentru a oferi o frumusete absoluta pentru toate tipurile de par si piele. Gama OI este rezultatul echilibrului dintre experiența senzorială, versatilitatea și eficacitatea, oferind tratamente absolute de frumusețe, respectând pe deplin oamenii și mediul. Toate produsele din gama OI conțin ulei de Roucou, o plantă originară din Amazon, cunoscută și ca “Annatto”. Uleiul care se extrage din semințele de Roucou, este bogat în carotenoizi, cu acțiuni antioxidante protectoare, ajută la reducerea daunelor provocate de agresorii externi. Daca inca nu te-ai convins, aroma sa luxurianta cu siguranta te va face sa cumperi toata gama! Numele gamei rezulta din ideea de armonie prin echilibrul fortelor opuse, provenita din Orientul Antic. Astfel, efortul de a balansa simturile, beneficiile multiple si eficacitatea, este rasplatit de rezultatele pozitive imediate, chiar dupa prima utilizare a produselor. Gama dedicata frumusetii absolute!
    
Descopera intreagul brand aici si alege familia de produse de par potrivita nevoilor tale!  

up-to-top