Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Carioca de care ai nevoie pentru o linie de tus perfecta


Carioca de care ai nevoie pentru o linie de tus perfecta

Eyeliner: De ce este un Must Have?
    Sa facem un joc de imaginatie: ganditi-va la ochii Cleopatrei, ai Madalinei Ghenea, Marilyn Monroe sau ai cantaretei Amy Winehouse. Daca inca nu ti-ai dat seama ce vrem sa subliniem, ce-ti inspira privirea faimoasei Audrey Hepburn, sau ale modelelor Pin-Up ca Bettie Page? Secretul lor este simplu: eyeliner!!! Alungit, blenduit sau de felina, linia de tus ramane una dintre atingerile atemporale ale makeup-ului. 
    Indiferent de stilul in care a fost aplicat de-a lungul timpului, eyelinerul si-a mentinut importanta cand vine vorba de amplificarea frumusetii. Contureaza privirea si o defineste, ceea ce nu poate decat sa-ti ofere un atu si o energie magnetica. Cu un eyeliner perfect nu e de mirare ca te simti de neoprit! 
    Dar ce spui ca poti avea si tu secretul tau precum marile celebritati mentionate anterior? Singurul lucru intre tine si a obtine un eyeliner fabulos este alegerea produsului corect pentru tine! Noua carioca The Perfect Eyeliner Pen MUP va deveni instant asul din trusa ta de makeup!

 

Exista produsul perfect?
    Tu ce-ti doresti de la un eyeliner? Daca te gandesti la rezistenta, aplicare usoara, precizie si culoare intensa, atunci cu siguranta Carioca The Perfect Eyeliner Pen este perfecta pentru tine! Noul Eyeliner tip carioca de la MUP este conceput special pentru a raspunde nevoilor comunitatii de beauty. Este tot ce ti-ai putut imagina de la o carioca, atat in calitate de profesionist cat si ca incepator, pentru ca a fost inspirata din dorintele voastre! Mai mult, o gasesti si la un super pret!
    Varful subtire permite dozarea eficienta a formulei, ceea ce faciliteaza o trasare extrem de usoara si rapida, alunecand foarte usor pe pleoape. Sunt de ajuns cateva miscari pentru a trasa o linie de tus impecabila. In plus designul varfului iti asigura precizie maxima, fiind atat de simplu de utilizat de catre oricine. Adaugi profunzime si iti conturezi ochii in doar cateva secunde!
    Un alt plus al formulei este faptul ca se usuca intr-un timp optim pentru a evita sa te patezi sau sa strici din greseala linia de tus. Se usuca intr-o culoare intensa, negru mat. Odata uscat, de rezistenta sa nu trebuie sa-ti mai faci griji! Timp de 16 ore linia de eyeliner va rezista fara sa se intinda sau sa curga. Dar ce faci daca te emotionezi si plangi, ori daca ai un antrenament intens la sala? Ti-am spus mai devreme, nu-ti faci griji! The Perfect Eyeliner Pen MUP este waterproof, rezistent la transfer, sebum sau transpiratie.
 

       

Look by MUA Arina Mihailov

 

 

Cum sa aplica si cat de importanta este forma ochilor?
    
    Eyelinerul, pe langa latura sa estetica ce scoate din anonimat orice makeup, are si o latura tehnica, ce are ca rol corectarea formei ochilor. Cum? Eyelinerul are puterea de a ridica si deschide privirea ochiilor cu pleoapa cazuta, de a apropia ochii indepartati dar si de a mari ochii mici. Cu acest produs poti defini forma ochilor, prin crearea iluziei de gene mai dese, ce adauga profunzime si dimensiune. Daca ai ochii mari, rotunzi, cu siguranta o linie de tus care sa alungeasca este potrivita pentru tine. Mai exact, vorbim de acel look clasic de eyeliner, doar pe pleoapa superioara, trasat din coltul intern, la baza genelor, cu o codita ascutita, subtire, ascendenta la final. La polul opus, daca ai ochii mici este suficient sa trasezi o linie subtire doar de la jumatatea pleoapei. Daca ai ochii departati, e musai sa existe o codita in coltul intern al ochilor in continuarea liniei clasice. In schimb, daca ai ochii apropiati, coltul intern este de evitat, astfel, o simpla linie de la mijlocul ochiului este de ajuns! Iar daca te numeri printre norocoasele cu o forma ce nu prezinta particularitati, afla ca ai libertatea sa experimentezi diferite look-uri!
    Un alt factor important in vederea corectarii formei ochiului tine de aplicarea propriu zisa a eyelinerului. In general este recomandat sa trasezi linia de tus cu ochii deschisi si privirea in fata. Cu atat mai mult daca ai pleoapele cazute, pentru a evita deformarea liniei de tus din cauza pliurilor ochiului. 
    Cu ajutorul Cariocii The Perfect Eyeliner Pen MUP este foarte simplu sa exersezi si sa iti gasesti forma ideala, fiind atat de usor sa-l aplici si sa obtii chiar si cele mai subtiri si ascutite linii de tus! Nu uita sa agiti foarte bine produsul inainte si abia apoi sa lasi carioca sa te poarte catre cele mai perfecte codite!

 

 

Deci, de ce este The Perfect Brow Pen aliatul tau perfect?

  1. Foarte usor de folosit si aplicat;
  2. Formula ultra rezistenta ce se usuca intr-un timp optim;
  3. Ideal pentru makeup artisti cat si pentru cei incepatori;
  4. Nuanta intensa, negru mat;
  5. Varf ultra fin si precis.

Pro Tip #1: Pentru o linie perfecta de tus, corecteaza cu ajutorul Anticearcanului MUP (vezi produsul aici) micile imperfectiuni dar si pentru a subtia varful coditei. 
Pro Tip #2: Pentru a intensifica efectului eyelinerului, poti aplica o pereche de gene false banda MUP Bridal 02 din par natural (vezi produsul aici).

 

The Perfect Eyeliner Pen MUP se numara si el printre vedetele acestui Black Friday, cu o reducere de - 31%! Ochii care nu se vad se uita, dar cu o linie de tus perfecta sigur nu ii va uita nimeni! Tocmai de aceea The Perfect Eyeliner Pen nu trebuie sa lipseasca din kit-ul tau de makeup!

up-to-top