Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Cel mai bun lipici de gene false


Cel mai bun lipici de gene false

Cel mai bun lipici de gene false

 

 Daca esti in cautarea celui mai bun adeziv de gene false, Salon Provider va propune o noua formula care lipeste usor si sigur, formula ce se aliniaza perfect langa preferatul make-up artistilor, Make-up Atelier Paris!

Pe site-ul nostru veti gasi mai multe branduri ce comercializeaza adeziv pentru gene false de tip banda, individuale si de tip smocuri. Este extrem de important sa tinem cont de intructiunile producatorului si sa folosim lipiciul doar pentru tipurile de gene pentru care se potriveste.

 

Care sunt cele mai importante caracteristici pentru un lipici de gene false?

  • Rezistenta la apa, transpiratie si sebum. Noi consideram ca acesata este una dintre cele mai importante caracteristici a unui lipici de gene profesional. Lipiciul trebuie sa fie rezistent pentru a fixa genele corespunzator, dar si pentru a rezista la anumiti factori externi.
  • Textura lipiciului sa fie lejera sau usor fluida pentru a fi cat mai usor de aplicat genele false.
  • Timpul sau gradul de uscare. Make-up artistii de obicei prefara un timp de uscare rapid, intre 15-20 de secunde pentru a se asigura ca genele sunt aplicate corespunzator.

 

Lipiciul de gene false de la MUP

 

Noul lipici "vedeta" este adezivul de gene false MUP, care are o formula si o textura usor fluida dar care reuseste in doar cateva secunde sa ofere genelor rezistenta de lunga durata, astfel aplicarea genelor devine acum mai confortabila, datorita usurintei de folosire.

Avantajul acestui lipici este faptul ca include toate caracteristicile mentionate de noi mai sus, este rezistent la apa, transpiratie si sebum, se usuca usor, are textura lejera, este transparent, usor fluid si nu lasa reziduuri inestetice.

Pe langa acest lucru, lipiciul de la MUP poate fi folosit pentru genele banda sau smocuri si este recomandat pentru orice make-up artist sau pasionat de beauty, fiind un must have in kit-ul tau de make-up.

Pe langa aceste lucruri, pretul lipiciului este unul foarte accesibil, iar noi te invitam sa il incerci, accesand linkul de mai jos.

 

Daca ti-a placut articolul, nu uita sa il distribui in social media pentru a ajuta intreaga comunitate de makeup si beauty din Romania. 

up-to-top