Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Cel mai bun sampon nuantator par blond


Cel mai bun sampon nuantator par blond
Una dintre problemele părului vopsit este apariția tonurilor calde nedorite în păr, tonuri de galben, arămii sau portocalii.  În saloanele de înfrumusețare această problemă este foarte des întâlnită, însă trebuie sa fim conștienți de faptul că sunt câteva metode de eliminare și neutralizarea tonurilor galben din păr care pot fi realizate direct de acasă. 
Trebuie să menționăm și faptul că pentru a scăpa în totalitate de tonurile nedorite din păr este recomandat să mergeți frecvent (la 2 luni)  la salonul de înfrumusețare, însă există și câteva secrete pe care le poți folosi acasă utilizând produsele profesionale de la Milk Shake. 
În primul rând, pentru a ajunge la o rutină corectă de îngrijire, folosind șampon nuanțator de păr sau de neutralizare a tonurilor de galben, vom menționa tipurile generale de păr: blond natural, blond vopsit, părul gri și caracteristicile fiecărui tip de păr în parte. 
  1. Părul blond natural - este absolut superb atunci când este radiant și strălucitor, cu un ton pastelat sau când acesta nu prezintă excess de tonuri galbene și arămii. În fiecare zi însă, suntem afectați de agenți oxidanți, cum ar fi razele UV, poluarea și produsele de curățare a părului mult prea agresive și dăunătoare. Aceste produse sunt foarte periculoase părului, deoarece pot deteriora rapid pigmentul din păr și creează un ton predominant mai cald. 
  2. Părul blond vopsit la salon (prin diferite tehnici, de exemplu balayage) Decolorantul de păr va scoate pigmentul natural din părul tău, coloristul de la salon, folosește un pigment artificial pentru a da nuanța de blond mult dorită. Pigmentul folosit în salon pentru a-ți oferi un păr blond, strălucitor nu va rămâne în păr pentru mult timp. Pe măsură ce continui să îți speli părul, acesta se va decolora inevitabil. Aceasta înseamnă că pigmenții galbeni vor începe să fie din nou vizibili în părul tău, iar aspectul poate fi unul neplăcut și de aceea îți recomandăm să utilizezi produse pentru neutralizarea tonurilor de galben de la Milk Shake
  3. Părul gri sau alb - Odată cu vârsta, producția de melanină din păr se reduce, iar în unele cazuri se oprește de tot. Acest fenomen este vizibil odată cu apariția părului gri. Atunci când melanina lipsește, părul este foarte deschis cu un ton de galben. 
 
În toate aceste cazuri pe care le-am prezentat, tonurile nedorite de galben, auriu creează percepția unui păr neîngrijit, îmbătrânit sau a unui păr decolorat, lipsit de viață. Prin urmare, este o bună practică să folosiți chiar și acasă, un tratament specific care neutralizează tonurile excesive de galben sau alamă. 
 
Milk Shake Silver Shine este o gamă dezvoltată fix pentru a ajuta în neutralizarea tonurilor de galben din părul blond natural, vopsit sau gri. 
De ce să folosești Silver Shine Milk Shake?
  • intensifică tonurile din părul blond natural, vopsit sau gri, neutralizând tonurile nedorite de galben
  • Oferă părului o senzație plăcută după spălare, lasă părul moale, revitalizant și ușor de coafat. 
 
 
Acest șampon curăță părul care conține anumiți pigmenți violeți din păr care pot neutraliza tonurile de galben nedorite. Conține extracte organice de fructe de pădure și proteine din lapte pentru un păr strălucitor, moale și sănătos. Nu conține SLS și SLES
Ce îl diferențiază față de alte branduri?! Veți observa de la prima utilizare ca pigmentul violet este mai intens și efectul este ușor vizibil, apoi oferă extra hidratare, în plus poți folosi și spuma leave in whipped silver shine care iți va lăsa părul superb și ușor de coafat.
Utilizare: distribuiți uniform pe părul umed, spumați, apoi clătiți. Repetați dacă este necesar. Pentru rezultate mai intense, lăsați să acționeze câteva minute înainte de clătire.
 
SAMPON PENTRU NEUTRALIZAREA TONURILOR DE GALBEN SILVER SHINE SAMPOO
 
 
 
Acest șampon nuanțator este mai potrivit pentru părul blond 10+ , adică blondul platinat, cu reflexii albe, gri. Șamponul este un bestseller și va putea neutraliza chiar și cele mai subtile tonuri de galben. Conține ingrediente naturale, extracte organice de fructe de pădure și proteine din lapte.
Utilizare: Distribuiți uniform pe părul umed, spumați, apoi clătiți. Repetați dacă este necesar
 
SAMPON PENTRU PAR GRI SI BLOND SILVER SHINE SHAMPOO LIGHT
 
 
 
Un produs premiat internațional din gama Silver Shine este și spuma whipped cream silver shine care este unică. Neutralizează tonurile galben și oferă hidratarea de care are nevoie părul, oferind totodată protecție și vitalitate: Ca și ingrediente conține: un pigment violet specific, proteine din lapte, extracte organice din fructe de pădure și mixul Integrity 41 pentru a proteja culoarea părului, a scăpa de tonurile de galben nedorite, pentru catifelare și strălucire. 
Cum se utilizează: se agită bine, se îndreaptă puțin în jos și se distribuie produsul. Aplicați pe părul curat și umed, apoi coafați.
 
CREMA PENTRU NEUTRALIZAREA TONURILOR DE GALBEN SILVER SHINE WHIPPED 200 ML
 
Gama Milk_Shake Silver Shine are un sistem complet, dezvoltat pentru rezultate vizibile de neutralizarea tonurilor galbene, în doar câțiva pași. Este utilizat și în saloanele de înfrumusețare de top la nivel internațional.
Sfatul nostru ar fi ca pentru un efect delicat de neutralizare a tonurilor de galben, să folosiți un singur produs, dar dacă îți doriți un rezultat mai intens, personalizați-vă tratamentul și încercați să combinați șamponul și balsamul silver shine, sau șamponul și spuma whipped cream.
 
up-to-top