Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Cele mai bune pensule de blending - Recomandari Make-Up Artisti


Cele mai bune pensule de blending - Recomandari Make-Up Artisti

Care sunt cele mai bune pensule de blending?


“Am prea multe pensule de blending!” O afirmatie pe care nu o vom auzi niciodata din partea unui make-up artist:) mai ales a unui make-up artist pasionat de machiaje cat mai colorate si cat mai complexe! Pentru ca nu mai este niciun secret faptul ca pentru a perfectiona un machiaj al ochilor avem nevoie de mai multe tipuri de pensule, fiecare dintre ele destinate unui anumit tip de produs si unei anumite tehnici de machiaj! 
Pensulele de blending pot fi de dimensiuni mai mari sau mai mici, din par natural sau sintetic, si in general sunt recomandate estomparii fardurilor cremoase sau pudrate in scopul obtinerii unor rezultate cat mai profesionale!
Cateva sfaturi utile pentru un blending reusit:
●    Rabdarea si perseverenta sunt cele mai importante, mai ales pentru un make-up artist la inceput de drum.
●    Pensula trebuie sa aiba un maner suficient de lung si usor pentru a o putea manevra cat mai bine.
●    Nu tineti degetele foarte aproape de baza pensulei pentru a evita o presiune prea mare, si implicit crearea de pete inestetice.
●    Este foarte important sa lucram cu pensule curate.
 
Recomandarile make-up artistilor in materie de pensule de blending

 


Pensulele de blending de dimensiuni mai mici cum este Pensula de blending din par de veverita 4194 Da Vinci sunt destinate in general estomparii fardurilor in colturile externe al ochiului, sau a creioanelor de-a lungul liniei genelor, pentru a crea acel efect de smokey eyes!

 


 


Pensula de blending din par de capra 22N Make-up Professional Brushes ajuta la intensificarea zonelor de lumina (coltul intern al ochiului, arcada) prin aplicarea unui fard mat sau perlat deschis la culoare, sau la intensificarea umbrelor in coltul extern al ochiului in vederea obtinerii unui efect de smookey eyes!


 


O pensula clasica de blending si totodata un bestseller  Pensula din par capra 5M-813DO Valeri-D ajuta la combinarea culorilor gradual cu scopul obtinerii unui machiaj cat mai curat fara linii dure.


 


Datorita formei speciale usor unghiulare Pensula pentru blending 35 Misa Brushes permite patrunderea in pliul pleoapei, realizand un blending perfect al fardurilor mate!


 


Pentru anumite detalii si pentru estomparea fardurilor in zonele unde este nevoie de mai multa precizie foloseste Pensula ovala par capra fard GO07 Roubloff.


 


Indiferent ca vrei sa o folosesti pentru aplicarea si estomparea anticercanului sau pentru blendingul fardurilor de ochi, Pensula 40TG pentru blending mix capra si taklon Inglot confera un finish perfect fara urme sau pete!


 

up-to-top