Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Cele mai bune produse pentru ingrijirea scalpului


Cele mai bune produse pentru ingrijirea scalpului
În acest articol vă prezentăm top produse de la Milk Shake pentru îngrijirea scalpului în funcție de fiecare problemă în parte. Cei de la Milk Shake au 3 game pentru îngrijirea scalpului pe care le vom prezenta mai jos: Purifying, Normalizing, Energizing. 
 
Din păcate, din ce în ce mai des suntem afectați de poluare, stres și alte probleme cotidiene ce în final, fără să ne dăm seama, afectează sănătatea scalpului și a părului. Acești factori creează probleme precum mătreața, excesul de sebum - scalpul gras, chiar și căderea părului. 
Gamele de la Milk Shake pe care le menționăm în acest articol au fost concepute pentru a întări rezistența părului și a menține sănătatea scalpului pe termen lung. Produsele se diferențiază prin formule ușoare, naturale, care curăță părul și oferă un echilibru perfect pentru scalp, în plus acestea nu conțin parabeni, SLS, SLES. 
Una dintre valorile principale a celor de la Milk Shake este folosirea ingredientelor 100% naturale, ambalaje biodegradabile și reciclabile care să contribuie la mediul înconjurător.
 
Șamponul Purifying Milk Shake pentru scalp și antimătreață
 
SAMPON PURIFICATOR ANTI-MATREATA PURIFYING SHAMPOO
 
Mătreața este o problemă des întâlnită care afectează în aceeași măsură femeile dar și bărbații. Un scalp iritat provoacă mâncărimi, iar mătreața este o problema de care vrem să scăpăm, astfel suntem dispuși să încercăm diferite produse, însă care pot dăuna scalpului pe termen lung. 
Ce este necesar să folosim pentru această problemă?! În primul rând, avem nevoie de un tratament extrem de delicat cu ingrediente potrivite, naturale care calmează iritarea scalpului. 
Șamponul antimătreață Purifying Blend Milk Shake conține alge marine AFA, extracte organice de urzică, coada șoricelului, extract de lămâie și rozmarin.
Samponul Purifying Blend curăță scalpul cu grijă fără să provoace iritații, neutralizează scalpul și îl scapă de impurități, mătreață, exces de sebum, transpirație și diverse urme de la produsele de styling. Contribuie în același timp la protecția părului împotriva poluării pentru un rezultat sănătos și strălucitor. 
Ca și concluzie, acest șampon este ideal pentru bărbații și femeile care au probleme cu mătreața, au nevoie de o curățare delicată a părului și care își doresc să scape de problemele unui păr gras.
Mod utilizare: Distribuiți uniform pe părul umed,masați ușor scalpul și părul, lăsați-l să acționeze câteva minute, apoi clătiți.  
 
Următorul produs, șamponul normalizing blend Milk Shake pentru un scalp normal și pentru echilibrarea sebumului.
Părul și scalpul au nevoie întotdeauna de un echilibru al sebumului - dar prea mult sau prea puțin sebum poate duce la consecințe negative pentru scalp și păr. Unele șampoane pentru părul și scalpul gras pot fi foarte agresive și chiar fără să vă dați seama, acestea pot provoca un exces de sebum, lăsând în final părul cu un aspect neîngrijit și fără viață. 
 
Șamponul normalizing de la Milk Shake
 
SAMPON ECHILIBRANT PENTRU SCALP SI PAR GRAS NORMALIZING BLEND SHAMPOO
 
Acest sampon este mai mult decât un simplu produs de curățare și îngrijire a părului. Acesta, în schimb este efectiv un tratament pentru păr, fiind conceput cu extracte organice de coriandru, floarea helichrysum ce are proprietăți de regenerare, plus extracte de cedru. În plus, conține o formulă delicată de curățare, reduce excesul de sebum și alte reziduri uleioase din păr, reușind în final să aducă acel echilibru perfect al sebumului pe termen lung. 
Este recomandat pentru bărbați și pentru femei cu un păr gras ce au nevoie de o curățare delicată a părului. 
Mod utilizare: Distribuiți uniform pe părul umed,masați ușor scalpul și părul, lăsați-l să acționeze câteva minute, apoi clătiți.

Șamponul Energizing blend Milk Shake 
 
SAMPON ENERGIZANT FARA SULFATI SI PARABENI ENERGIZING BLEND SHAMPOO
 
Tot mai multe persoane sunt îngrijorate de sănătatea părului fragil și rar. Trebuie să fim conștienți de faptul că părul fragil are nevoie de o curățare extrem de delicată care să nu dăuneze scalpului și să îmbunătățească densitatea părului. Această formulă premium conține extract organic de rozmarin, salvie, balsam Fioravanti (un extract de 11 plante), câteva uleiuri naturale pentru curățare obținând și un efect de calmare și relaxare. 
Mod utilizare: aplicați pe scalpul și părul umed. Masați ușor, aplicând o ușoară presiune cu vârful degetelor circular pentru a îmbunătăți microcirculația din jurul scalpului. Clătiți și continuați cu balsam energizing și tratamentul energizant. 
 
Balsam Energizing Blend Milk Shake
 
BALSAM ENERGIZANT FARA SULFATI SI PARABENI ENERGIZING BLEND CONDITIONER
 
Acest balsam pentru parul fragil și rar vine în completarea șamponului energizing blend, cu un efect de descâlcire, lăsând părul moale fără a-l simți îngreunat. Mixul de ingrediente organice revigorează firul de păr și oferă la final o senzație plăcută și energizantă. Conține extracte organice de rozmarin și salvie, balsamul unic Fioravanti , ulei de tărâțe de orez, vitamina E și un amestec de 11 uleiuri naturale pentru un efect vizibil de densificare a părului. 
Mod utilizare: se aplică pe părul umed, curat, se masează ușor. Lăsați să acționeze câteva minute în timp ce aplicați o ușoară presiune folosind vârfurile degetelor într-o mișcare circulară pentru a îmbunătăți microcirculația scalpului. Pieptănați dacă doriți și clătiți bine.

Tratamentul pentru scalp energizing blend
 
TRATAMENT ENERGIZANT IMPOTRIVA CADERII PARULUI ENERGIZING BLEND SCALP 30 ML
Acest produs este soluția perfectă pentru a întări firul de păr, sporește plenitudinea, grosimea și strălucirea părului rar și fragil. Formula sa inovatoare conține un amestec special de ingrediente active cu proprietăți stimulatoare pentru păr. Acesta conține extracte organice de rozmarin, salvie, balsam Fioravanti, extract de arnica și proteine de orez. 
Mod utilizare: se aplică pe scalp și se masează ușor câteva minute prin mișcări circulare. Cu vârful degetelor aplicați o presiune ușoară pentru a îmbunătăți microcirculația scalpului și pentru a ajuta la un nou proces de creștere a părului. Nu clătiți și continuați mai departe cu partea de styling. 
Tratamentul de păr trebuie aplicat de două ori pe săptămână pentru rezultate rapide și bune. 
 
Sperăm ca acest articol te va ajuta mai bine în luare unei decizii cu privire la rutina de îngrijire a părului și a scalpului, folosind produsele de la Milk Shake. Mai jos vei găsi toate produsele prezentate în acest articol la reducere. 
 
Tu ce alegi pentru îngrijirea scalpul tău? 
 
up-to-top