Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Cele mai bune produse pentru par uscat


Cele mai bune produse pentru par uscat
Te-ai întrebat vreodată de ce avem părul uscat și care ar putea fi cauzele acestei probleme? De obicei, problema apare deoarece secreția de sebum este insuficientă.
Factorii care determină problema părului uscat și deteriorat sunt: decolorarea și vopsirea, expunerea în mod frecvent la soare, spălarea excesivă a părului cu produse care sunt prea agresive, utilizarea frecventă a feonului, placii, ondulatorului care usucă părul și în timp îl deteriorează. 
Este foarte ușor să-ți dai seama că ai un păr uscat. Dacă simți părul aspru la atingere, observi că se încurcă foarte repede, atunci sigur, părul tău este unul uscat.

De obicei, părul uscat își pierde din vitalitate, de aceea are nevoie mereu de o îngrijire cu produse de top pentru hidratare.  
În articolul de astăzi, vă prezentăm una dintre cele mai inovative game de îngrijire a părului de la Milk Shake, gama moisture plus cu acid hialuronic și extract de papaya. Această linie de produse iți va da senzația unui păr sănătos și extra hidratat, în plus părul tău va avea o aromă delicioasă, tropicală. 

Ce vei obține dacă folosești gama moisture plus de la Milk Shake?! În primul rând, hidratare maximă și un efect de întinerire a părului cu ajutorul acidului hialuronic. 
Moisture Plus are 3 produse esențiale părului uscat, șamponul moisture plus care are efectul de curățare, spuma whipped cream moisture plus cu acid hialuronic pentru întărirea firului de păr și fiolele moisture plus - un tratament pentru hidratare și întinerirea părului. 
 
SAMPON HIDRATANT PENTRU PAR USCAT MOISTURE PLUS SHAMPOO
 
Șamponul Moisture Plus Milkshake este un produs delicat care revitalizează părul uscat și reușește să mențină un nivel optim de hidratare a părului. Conține extract de papaya organic, Integrity 41 - un antioxidant complex care asigură durabilitatea culorii părului și care protejează și repară părul natural și vopsit împotriva razelor UV, mai conține acid hialuronic pentru un efect de anti-aging sau întinerire a părului și totodată oferă protecție culorii părului. 
Cum se utilizează: Distribuiți uniform pe părul umed, spumați, apoi clătiți. Repetați procesul dacă este necesar și continuați apoi cu fiolele tratament moisture plus. 
 

LOTIUNE 6X12 ML - LOTIUNE HIDRATANTA PENTRU PAR USCAT MOISTURE PLUS LOTION
 
Fiolele Moisture Plus de la Milk Shake sunt un tratament pentru a oferi părului nivelul ideal de hidratare, strălucire, întinerire, lasându-l moale, puternic si extrem de ușor de coafat. Bineînțeles, fiolele nu conțin sulfați sau parabeni, iar ingredientele sunt naturale, conținând extract de papaya, Integrity 41 (extract hidroglicolic de floarea soarelui, bogat in polifenoli antioxidanti) și acid hialuronic, extract de căpșuni, extract de boabe de goji, proteine din lapte, proteine de quinoa și extract de proteine de orez. 
Cum se utilizează: Distribuiți întregul conținut al fiolei uniform pe părul curat și umed, în special pe lungimi și vârfuri. Se lasă să acționeze 3-5 minute. Clătiți și continuați cu Spuma Moisture Plus Whipped Cream.
 
 
SPUMA HIDRATANTA LEAVE-IN CU ACID HIALURONIC MOISTURE PLUS WHIPPED CREAM
 
Spuma Moisture Plus Whipped Cream Milk Shake, fără clătire pentru părul uscat. Această spumă este ideală pentru a lăsa părul moale, catifelat și foarte ușor de coafat. Îi va da strălucire, un nivel optim de hidratare și o aromă tropicală delicioasă. 
Este un produs unic care va face diferența pentru a putea să-ți coafezi părul mult mai ușor și pentru a menține părul puternic și strălucitor. 
Cum se utilizează: agitați bine produsul, se îndreaptă capătul în jos și se apasă pe pompiță pentru a distribui spuma. Nu trebuie sa puneți mult produs. Aplicați spuma pe părul curat și umed. Urmați apoi coafarea părului. 

În cazul în care aveți nevoie de hidratare, de un efect anti-aging pentru a reda strălucirea și rezistența părului, folosind gama completa moisture plus Milk Shake puteți obține cel mai bun rezultat. 

 
up-to-top