Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Cele mai bune rujuri rezistente la transfer


Cele mai bune rujuri rezistente la transfer

Fie ca vorbim de o nuanta neutra, roz sau rosu retro, rujul este intotdeauna acel element versatil care printr-o singura aplicare poate transforma un look in totalitate si de cele mai multe ori, chiar si starea noastra de spirit! Inafara de nuanta perfecta, un alt criteriu important dupa care se ghideaza orice femeie atunci cand alege un ruj este rezistenta la transfer!

 

ruj rezistent la transfer

 

Desigur ca exista si anumite trucuri pe care le putem incerca pentru a prelungi rezistenta acestuia, cum ar fi aplicarea in straturi subtiri, sau peste un strat de concelear, sau prin tapotare cu ajutorul unei pensule pufoase, insa un ruj cu o formula proprie ultra-rezistenta nu se compara cu nimic!

Daca esti o fana declarata rujului clasic stick, iti propunem cateva variante extrem de pigmentate si bineinteles foarte rezistente. Mai jos iti recomandam sa verifici topul cu 7 rujuri rezistente la transfer.

 

1. Rujul de buze satinat Inglot

 

ruj de buze satinat inglot

 

Rujul are o textura unica matasoasa ce adera foarte usor pe buze datorita Vitaminei A si uleiurilor de cocos si de argan din compozitie, un lucru rar intalnit la rujurile mate care deobicei pot usca buzele si la un moment al zilei pot chiar crapa!

 

2.  Set de 5 rujuri de buze Mate-Lipstick Collection Mate Reds

 

set de 4 rujuri revolution pro

Make-up Revolution Pro propune un set de 5 rujuri de buze in nuante de rosu mat aprins, atat cu subton cald dar si rece potrivite oricarui subton al pielii!

 

3. Ruj de buze slim gel Inglot

 

ruj de buze slim inglot

 

Vei ramane extrem de surprinsa de rezistenta acestui Ruj de buze slim gel Inglot, care desi este un ruj cu finish lucios, textura sa compusa din ruj lichid si gloss ii confera o rezistenta indelungata, hidratand si hranind in acelasi timp buzele gratie uleiului de avocado! You will love it!

 

Pentru iubitoarele de rujuri lichide fie ele cu finish mat sau metalic, vom impartasi o lista de bestsellers extrem de populare mai ales in randul make-up artistilor:

 

4. Rujul Lichid Matte Whipped Ardell

 

ruj lichid matte ardell

 

In cazul in care ti-ai pierdut speranta ca exista acel ruj lichid rosu pigmentat care sa si reziste intreaga zi, ei bine, avem vesti bune pentru tine.  Rujul lichid Matte Whipped Ardell este exact ceea ce cautai! Finish mat, uscare rapida, nu usuca buzele!

 

5. Rujul lichid Mat Hysteria

ruj lichid matte hysteria

 

Acest ruj nu doar ca rezista mai bine de 12h, are o formula cu finish mat ce nu crapa si nu curge, extrem de comfortabila pe buze!

 

6. Rujului Artist Metallic Matte Make Up For Ever

ruj metalic mufe

 

Formula unica cu ceara de albine a Rujului Artist Metallic Matte Make Up For Ever a creat isterie in randul make-up artistilor din intreaga lume, datorita culorilor intense si a versatilitatii produsului( il puteti aplica si pe pleoapa ca baza pentru pigmenti, sau pe pometi ca iluminator sau blush lichid).

 

7. Lip Gloss Matte L A Girl

 

Rujul de la L.A Girl te va cuceri cu varietatea nuantelor si finishul mat catifelat ce rezista intreaga zi! Este nevoie de foarte putin produs pentru o singura aplicare! Nu usuca buzele!

 

Speram ca recomandarile noastre ti-au fost de folos si te asteptam pe site pentru a incerca nuanta de ruj potrivita pentru tine. Nu uita sa verifici si pagina de promotii deoarece periodic oferim clientilor nostri reduceri la majoritatea produselor de beauty.

 

 

 

up-to-top