Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Cum sa alegi cea mai buna baza de machiaj?


Cum sa alegi cea mai buna baza de machiaj?

Bazele de machiaj au fost intotdeauna un subiect destul de controversat, pe motive destul de bine intemeiate. Insa, există în continuare persoane care nu înțeleg cu adevărat scopul real al acestora și de ce sau cum să le folosească. Mulți dintre noi nu deținem un primer, mulți omit pasul considerandu-l neimportant iar unele persoane pur și simplu evită să îl folosească. Ca orice produs de make-up, baza de machiaj, are un scop și unul foarte important!

Scopul principal al acestuia este de a netezi pielea, de a-i uniformiza aspectul si creeaza un canvas perfect pentru machiajul ce urmeaza sa-l aplicati pe ten. Umple porii, estompează petele si protejează pielea acționând ca o barieră și, de asemenea, ajută machiajul să reziste mai mult.

Cum se aplica bazele de machiaj?

Se recomanda aplicarea bazei de machiaj pe pielea curata si tonifiata! In functie de necesitati si de tipul de primer pe care il utilizati, acesta se poate aplica fie pe toata fata, fie strict pe anumite zone targetate! Cel mai bun mod de aplicare este fie cu ajutorul unei pensule plate sau de stippling, fie cu ajutorul degetelor prin miscari de tapotare.

 

Noi am inteles importanta acestui produs datorita cererii foarte mari din piata de makeup, de aceea Salon Provider va pune la dispozitie o gama larga de baze de machiaj, de la diverse branduri cum ar fi MUP(Make-up Professional) Make-up Atelier Paris, Inglot, Stage, Provg, Embryolisse, Make-up Forever, Mehron, Makeup Revolution.etc

 

Tipuri de baze de machiaj:

Bazele de machiaj se impart pe mai multe categorii, texturi si finishuri (matifiante, hidratante, pentru luminozitate, sub forma de gel, silicon, crema sau ulei, colorate sau incolore) iar pentru a stabili cea mai buna optiune este necesar sa identificati tipul dumneavoastra de ten si nevoile sale.

1) Bazele de machiaj matifiante

Aceste baze au rolul de inchidere a porilor dilatati, de a regla secretia de sebum si de a conferi pielii un aspect mat. Iata mai jos cateva recomandari de baze de machiaj matifiante:

 

Baza de machiaj pore primer 

 

baza de machiaj pore primer mup

 

Baza de machiaj antishine ten gras Makeup Atelier Paris

 

baza de machiaj antishine ten gras atelier paris

 

Baza matifianta Inglot

 

baza matifianta inglor

 

 

2) Bazele de machiaj hidratante 

Aceste baze de machiaj au formule imbogatite cu ingredienti naturali si acizi grasi ce confera pielii nutrienti si hidratare, pentru a echilibra si accelera regenerarea celulara. Iata si recomandarile noastre:

 

Baza de machiaj elixer MUP 

 

baza de machiaj elixer mup

 

Baza de machiaj Lait Concentre Embryolisse

 

baza de machiaj embryolisse

 

Baza de machiaj ten uscat si normal Makeup Atelier Paris

 

baza ten uscat si normal atelier paris

 

3) Baze de machiaj iluminatoare

Bazele iluminatoare sunt perfecte atunci cand ne dorim obtinerea unui finish radiant si un ten cu un aspect luminos si sanatos. Recomandari:

 

Baza de machiaj Eclat Makeup Atelier Paris

 

baza de machiaj eclat atelier paris

Baza de machiaj Pro Glow Primer Makeup Revolution PRO

 

baza de machiaj revolution pro

 

 

4) Baze de machiaj corectoare

Bazele corectoare au rolul de a neutraliza anumite discoloratii ale pielii( roseata, pete movii, maronii,etc) de a acoperi imperfectiunile si ajuta la obtinerea unui rezultat vizual perfect atat cu ochiul liber cat si pe camera foto/video. Sugestii:

 

Baza de machiaj corectoare Inglot

 

baza corectoare inglot

 

 

Baza de machiaj cover down stage

 

baza de machiaj cover down stage

 

5) Bazele de machiaj sub forma de spray

Ele sunt probabil printre cele mai practice si usor de utilizat, create special pentru a creste durabilitatea machiajului, ele putand fi aplicate atat inainte, intre pasi, dar si la finalul machiajului. Recomandarile noastre: 

 

Barrier spray mehron 

 

barrier spray mehron

 

 

Spray baza de machiaj Skindinavia

 

spray baza de machiaj skindinavia

 

Speram ca v-a placut acest articol si ca recomandarile noastre au fost de folos. Nu uitati ca bazele de machiaj sunt diferite in functie de tipul de ten si trebuie sa le alegeti doar pe cele potrivite tipului vostru de ten, dar si in functie de ce efect doriti sa obtineti in urma aplicarii acestora. 

 

 

 

 

up-to-top