Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Descopera Carioca pentru sprancene The Perfect Brow Pen MUP


Descopera Carioca pentru sprancene The Perfect Brow Pen MUP

  Cum sa-ti stilizezi sprancenele pentru a fi in trend?

    De-a lungul timpului, sprancenele au reprezentat cel mai fluctuant simbol cand vine vorba de standardele de frumusete, fiind cele mai influentate de moda anilor respectivi: de la sprancene intens colorate, pana la cele mai arcuite sau subtiri, pensate excesiv, ori chiar lasate extrem de natural, sunt doar cateva stiluri care au reprezentat trendul mai multor decenii. 
    Iar daca te intrebi de ce au existat schimbari atat de diferite, raspunsul nu poate fi mai evident: sprancenele asigura echilibrul estetic al fizionomiei, ofera personalitate fetei si ii schimba mimica, fiind astfel un reper extrem de important al frumusetii ideale.
    Revenind in zilele noastre, trendul este de a personaliza si modifica sprancenele astfel incat sa fie in armonie cu forma fetei tale. Este sustinuta forma sa naturala, dar stilizata, pentru a promova efectul ingrijit, pieptanate in sus si fixate cu gel pentru efect de lifting si completate unde exista goluri sau spatii mai rare. 
    O carioca buna este un produs indispensabil in momentul actual, iar cerinta celor din domeniul beauty a fost mereu indreptata catre o carioca cu o formula rezistenta, pigmentata, cu varf subtire care sa faciliteze o trasare usoara si rapida. Iar aici intervine The Perfect Brow Pen de la MUP care a fost special conceput atat pentru a raspunde nevoilor comunitatii de beauty cat si din dorinta de a propune un produs perfect, la un pret accesibil.

 

The Perfect Brow Pen MUP sau, in doar 3 cuvinte: precizie, definire, rezistenta!

    Reprezentand un pas foarte important in ceea ce priveste armonia machiajului, stilizarea sprancenelor presupune o atentie sporita, fiind foarte relevanta utilizarea unui produs calitativ. Carioca The Perfect Brow Pen intervine ca solutie daca te confrunti cu sprancene rare, nedefinite, asimetrice, subtiri sau cu goluri. Formula acesteia contine un pigment intens si ofera rezistenta de minim 16 ore, fara sa se intinda sau sa pateze. Varful subtire si flexibil al cariocii este proiectat pentru a permite atat crearea liniilor fine cat si mai groase in functie de presiunea pe care o aplicati. Trasarea liniilor este fluida si rapida, ceea ce face din stilizarea sprancenelor un proces usor si placut atat pentru profesionisti cat si pentru incepatori.
    In doar cateva secunde, sprancenele tale prind contur, sunt mai definie, mai pline, simetrice si evident in trend! Carioca imita firul de par natural, dand un efect  de micropigmentare, dar fara durerea din timpul micropigmentarii, fara costuri mari si evident cu libertatea de a-ti contura sprancenele asa cum iti doresti! Practic esti la o carioca distanta de a avea sprancenele ideale, fie mai arcuite, mai alungite, ori chiar mai groase sau mai ridicate.

 

 

Cum sa-ti alegi nuanta potrivita?    

    Cele 4 culori disponibile in nuante calde si reci, acopera nevoile tututor, fiind atat de usor sa-ti alegi nuanta potrivita!

Medium Brown - nuanta perfecta de maro rece, potrivita parului saten inchis, mediu si deschis, dar si parului blond cu sprancenele inchise;
Soft Brown - nuanta medie perfecta de maro cald, potrivita pentru parul roscat natural, saten mediu-deschis si blond inchis; 
Ash Brown - nuanta inchisa perfecta de maro castaniu rece, potrivita pentru parul saten inchis, dar si pentru parul brunet;
Blonde - nuanta deschisa perfecta de maro neutru potrivita pentru parul blond deschis si mediu.
 

Cum se aplica si ce secrete folosesc makeup artistii?
    Acum ca ti-ai ales nuanta ideala nu trebuie decat sa afli ca aplicarea este una extrem de usoara! Agita foarte bine carioca inainte, dupa care, pe sprancenele pieptanate deseneaza fire subtiri pentru a umple golurile si pentru a defini in forma dorita. Pentru o definire mai intensa pune presiune mai mare pe carioca atunci cand desenezi.

Pro Tip #1: Aplica inainte Ceara pentru sprancene The Perfect Brow Wax (vezi produsul aici) cu miscari in sensul cresterii firului (pentru un aspect natural) sau in sus (pentru un aspect laminat) si cu o presiune moderata. Periaza pana ajungi la forma dorita. Aplatizeaza firele de par cu ajutorul capatului pensulei, pentru a le fixa. Dupa uscarea completa, defineste spatiile rare si forma sprancenei cu Carioca pentru sprancene The Perfect Brow Pen MUP.

Pro Tip #2: Poti obtine sprancene si mai bine conturate folosind Anticearcanul MUP 01 (vezi produsul aici), cu acoperire mare, ce camufleaza eficient parul sprancenelor in crestere si creeaza astfel o arcada clara si definita. Inspira-te din urmatorul tutorial (dand click pe nume Andreea Vilau) pentru a vedea cum aplica acest Pro Tip mult apreciatul Make-up Artist Andreea Vilau.

 

Deci, de ce este The Perfect Brow Pen aliatul tau perfect?
1. Conceput cu o formula pigmentata si ultra rezistenta;
2. Foarte usor de folosit si aplicat;
3. Ideal pentru toate tipurile de sprancene si piele;
4. Disponibil in 4 nuante (Blonde, Ash Brown, Soft Brown si Medium Brown);
5. Varf ultra fin, precis si flexibil.

 

The Perfect Brow Pen este starul acestui Black Friday cu o reducere de -30% ! Pentru a avea sprancenele foarte bine definite si cu un efect de lifting sau natural, la un pret super accesibil, carioca nu poate lipsi din kit-ul tau de makeup!
 

up-to-top