Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Descopera produsele Iconic London


Descopera produsele Iconic London
 
Noul an a venit cu noi surprize pentru pasionatii de Beauty din Romania!
Salon Provider vine in intampinarea dumneavoastra cu noi produse “magice” de make-up, care te vor face sa stralucesti si sa simti ca ai lumea la picioare!
ICONIC LONDON este unul dintre cele mai inovative Branduri Luxury din ultimii ani, suntem onorati de aceasta colaborare si in egala masura nerabdatori sa va prezentam noile lor produse care au devenit “trend-makers” in aceasta industrie.
 
Cum a inceput povestea Iconic London?
 
Jade Elliot,  Fondatoarea Brandului a fost intotdeauna o persoana gata sa-si asume riscurile necesare pentru a reusi. Ea si-a vandut masina, a renuntat la job-ul ei de Sales Assistent la Myer, iar in 2015 a lansat Brandul Iconic London.
Jade a studiat la Make- up Technicians School si intotdeauna a simtit o lipsa de produse High End in Industria Makeup-ului, care sa fie mai indraznete, mai glowy si care sa scoata in evidenta cele mai frumoase trasaturi.
In primul an de la lansare, Iconic London a ajuns de la un start-up lansat in dormitorul lui Jade, la unul unul dintre cele mai populare branduri de pe piata, fiind mentionat in revista Vogue, apoi, au fost utilizate de celebra Kim Kardashian, reusind sa distribuie produsele in magazinele de lux din Uk, U.S, Australia si sa fie prezente in toata lumea prin Social Media, Influenceri si Artisti Internationali.
 
De ce sa alegi Iconic London in kitul tau de makeup?
 
Iconic London are un obiectiv clar: “Treat yourself! Whatever your look, we want to make products you'll love - products that are as ICONIC as you.”
Pe noi ne-au cucerit deja produsele lor si speram ca in cel mai scurt timp si pe dumneavoastra!
Formula produselor Iconic London nu incarca, se combina in mod armonios cu celelalte produse pe care le utilizezi in mod frecvent (fond de ten, bb cream) si asigura un rezultat de durata, glowy, dewy si extrem de natural.
Nu vei avea nevoie decat de o cantitate foarte mica de produs pentru a obtine efectul dorit.
Produsele sunt 100% cruelty free, vegane si nu foloseste ingrediente care sa dauneze tenului.
 
 
Top produse Iconic London care sa nu iti lipseasca din kit:
  1. Iluminatorul lichid - este produsul care a revolutionat intreaga comunitate de Beauty - de la Khloe Kardashian la Jourdan Dunn! Acest must have sclipitor poate fi adaugat in fondul de ten, utilizat ca primer hidratant sau ca iluminator.Fiecare picatura din acest elixir stralucitor, aluneca lin si confera o stralucire ultra-blendabila.
  2. Baza iluminatoare RADIANCE BOOSTER - Este produsul nostru revolutionar care hidrateaza si ii ofera tenului un aspect ultra-dewy!Daca iti doresti un ten impecabil, proaspat si luminos, aceasta formula iti permite sa o utilizezi atat ca baza sub fondul de ten cat si ca baza iluminatoare, de zi cu zi.Booster-ul contine un cocktail de ingrediente inovatoare, cum ar fi complexul Oleo-Gel care netezeste, uniformizeaza tenul si Peptide Luminzer care ii ofera naturalete, finish lucios si stralucitor.
  3. Spray-ul multifunctional PREP-SET-GLOW - Este timpul sa stralucesti! Hidrateaza-ti si racoreste-ti tenul cu noul produs umitor ICONIC. Acest spray multifunctional poate fi folosit ca baza, inainte de aplicarea machiajului dar si la finalul acestuia pentru a-i reda luciul si stralucirea naturala.
  4. Paleta DUO SILK GLOW - Descopera cea mai inovatoare creatie marca Iconic London.Acest produs contine un fard de obraz foarte versatil si un iluminator radiant care iti pune in evidenta cele mai frumoase trasaturi.Formula sa ultra-fina netezeste si intinde liniile fine, astfel incat pielea capata un aspect natural si o stralucire difuza.De ce il iubim: In afara de textura sa usoara si matasoasa, acest produs ofera o stralucire naturala, care se aseaza comfortabil pe pielea ta!A fost gandit in doua nuante umitoare : Rose Glow sau Coral Glow - Alege-ti si tu varianta care te descrie cel mai bine!
  5. Bronzer-ul lichid SHEER BRONZE - este primul bronzer lichid, marca ICONIC! Formula sa unica, se topeste fara efort in piele, lasand tenul stralucitor, luminos si catifelat. Pregateste-te sa stralucesti mai mult ca niciodata!Este infuzat cu extract de Horehound care este cunoscut pentru beneficiile sale.Rezultatul va fi unul spectaculos -piele naturala, sanatoasa si plina de culoare.
  6. Blush-ul lichid SHEER BLUSH - Formula sa de gel-acuarela va ofera un control total al cantitatii de produs, se contopeste cu pielea si ofera un rezultat remarcabil.Poate fi utilizat simplu sau prin combinarea celorlalte nuante pentru a obtine cat mai multe variante vibrante si indraznete!
  7. Bronzer ULTIMATE BRONZING POWDER  - Textura sa untoasa si finsh-ul mat, natural va ofera o aplicare neteda, fina, ce se aseaza comfortabil pe piele si trece fara efort peste porii dilatati sau liniile fine. Indiferent de vreme, folositi aceasta pudra pentru a contura, a sculpta sau a adauga caldura tenului. Indiferent de vreme, folositi aceasta pudra pentru a contura, a sculpta sau a adauga caldura tenului.
  8. Paleta cremoasa MULTI USE SCULPTING PALETTE - Dispune de 3 nuante care evidentiaza si ilumineaza tenul si de alte 3 nuante care contureaza si intensifica zona pometilor. Formula sa ultra-cremoasa si versatilitatea nuantelor iti permit sa te joci si sa creezi o infinitate de combinatii. Poate fi utilizata atat pe post de concealer, iluminare sau sculpting. Ambalajul sau compact va permite sa o transportati peste tot, este foarte practica si de efect.
     
up-to-top