Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Dose of Colors in Romania


Dose of Colors in Romania
Asteptarea a luat sfarsit!
 

Sa ii uram bun venit noului brand "Dose of Colors" ce il puteti gasi acum si in Romania, exclusiv pe www.SalonProvider.ro.

 

Dorim sa va facem cunostinta cu Anna Petrosian, fondatorul oficial al brandului.
Pasiunea ei pentru make-up si creativitatea au convins-o pe Anna sa lanseze Brandul American "Dose of Colors" in anul 2013, luna Mai,  iar experienta sa de peste 10 ani ca si make-up artist profesionist a ajutat-o sa inoveze piata de make-up si sa creeze produse unice, exceptionale din punct de vedere calitativ.
Produsele create de Anna Petrosian sunt printre cele mai populare din America, fiind purtate de artisti de top precum Beyonce, Kim Kardashian dar si de influenceri de beauty renumiti international: Desi Perkins, Iluvsarahi, Kati si multi altii.
 
 
Dose of Colors va ofera o multitudine de produse de make-up extrem de pigmentate si rezistente pentru buze, ochi si fata. Brandul este renumit pentru formula sa vegana a tuturor produselor dar si pentru faptul ca sunt cruelty-free.
 
Rujurile Dose of Colors  sunt in mod sigur cele mai renumite produse de care cu siguranta ati auzit numai pareri bune, datorita formulei super pigmentate dar si a faptului ca sunt foarte light, nu se transfera si devin complet mate in doar cateva minute.
 
Pe langa rujuri, Dose of colors a lansat recent noul fond de ten "Meet Your Hue". Acest fond de ten este un produs unic cu un finish natural, mat, cu acoperiere mare care ofera acel buildable coverage si skin-like feel. Per total este un fond de ten light, recomandat pentru uzul zilnic, deoarece acesta nu contine talc, parabeni, uleiuri, alcool sau parfum. Asadar, daca ai nevoie de un fond de ten care sa aiba acoperire mare, sa ofere un look natural, dar totodata sa nu iti incarce tenul, Dose of Colors Meet You Hue, este alegerea potrivita! Este compatibil cu oricare tip de ten.
 
Pentru o aplicare mai usoara a fondului de ten, va recomandam sa incercati buretelul Dose of Colors. Partea mai larga a buretelului poate fi folosita pentru intinderea fondului de ten pe obraz si frunte iar varful mai ascutit al buretelului va permite sa ajungeti mult mai usor in zonele greu accesibele,ca de exemplu zona ochilor,coltul nasului etc.
 
De asemeni, Dose of Colors va prezinta si concealerul Meet You Hue, care la fel ca si fondul de ten vine cu o multitudine de nuante in functie de nevoile fiecarei persoane. Acest concealer este multifunctional, ofera o acoperire mare, avand o formula super light. Acopera foarte usor cearcanele si imperfectiunile, asigurand totodata acel finish perfect natural.
 
 
Te lasam pe tine sa descoperi toate celelate produse de la Dose of Colors si nu uita sa impartasesti cu toti pasionatii de makeup vestea cea mare. Incearca in exclusivitate produsele de la Dose of Colors pe Salon Provider si spune-ne ce parere ai despre acest brand.
                                                                                                                                                               
 
up-to-top