Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Leave in ul perfect pentru toate tipurile de par


Leave in ul perfect pentru toate tipurile de par

 

Masca se aplica la fel pe toate tipurile de par?

Fiecare tip de par, are nevoi diferite, asadar, este destul de dificil sa-ti dai seama din prima de tipul de par si de modul in care poti aplica un produs esential pentru a-l ajuta sa revina la normal. Este importanta alegerea produselor corecte, cu ingredientele potrivite pentru nevoilor noastre individuale.

 

Totodata, timpul pe care o femeie il aloca ingrijirii parului variaza in functie de zi, perioada sau situatie. Aici contribuie si perioada anului, tipul parului si cat de necesar este sa ne indreptam atentia catre coafare. 

 

Cum unul dintre cele mai frumoase momente de relaxare este sa faci o baie lunga, cu apa fierbinte, noi ne-am gandit ca pe langa toate tratamentele, balsamurile si sampoanele de hidratare, ti-ar prinde bine o noua varianta de masca, adica masca leave-in.

 

Masca leave-in devine un aliat esential in rutina de ingrijire a parului, oferind beneficii notabile fara a necesita clatire. Aceasta formula inovatoare nu doar ca hraneste firul de par, ci il si protejeaza impotriva factorilor externi precum frigul, caldura excesiva si poluarea. O optiune versatila in arsenalul de produse de ingrijire pentru par poate fi masca leave-in, deoarece se adapteaza usor la diverse tipuri de par, oferind rezultate vizibile si indelungate. In timp ce un balsam netezeste stratul cuticulei, o masca de par leave-in ofera un tratament mult mai intens. 

 

Ingredientele precum uleiul de argan, uleiul de macadamia si uleiul de tamanu, hranesc intens parul uscat si deteriorat, in timp ce serul de keratina patrunde in zonele poroase si repara structura fibrei capilare.

 

 

Acest articol este pentru a-ti oferi variantele de folosire a mastii hidratante Secret Absolute One Leave-In, pentru a avea rezultatele mult dorite, in functie de tipul parului si de preferintele de coafare.

 

Pentru aceste variante, am pregatit un produs esential pentru a fi integrat in rutina ta de haircare si anume masca hidratanta Secret Absolute One Leave-In de la Nook. 

Este un produs care are efect in principal de hidratare, care nu necesita clatire si poate fi folosit pentru toate tipurile de par. Ajuta atat la descalcire, cat si la sporirea volumului mult dorit, fiind esentiala pentru coafare si rezultarea unui aspect sanatos a parului. 

 

Proprietatile celor 4 ingrediente, cum ar fi uleiul de argan, uleiul de macadamia, keratina si uleiul de tamanu, au ca si rezultat variante antiinflamatoare, circulatoare si cicatrizante, fiind bogate in acizi grasi, care sporesc regenerarea si rehidratare profunda, fara sa incarce firul de par, fiind de tip spray.

Aceasta masca fiind fara clatire, simplifica procesul de ajutorare al parului, oferind beneficii considerabile, daca este folosita corect.

 

In principal, ea trebuie folosita o data pe saptamana, o perioada de timp, pentru a avea rezultate vizibile. 

Daca suvitele tale sunt deosebit de deteriorate, cel mai indicat este sa o integrezi intr-o rutina completa pentru parul deteriorat. 

Noi iti oferim solutia si pentru acest aspect, prin intermediul gamei speciale pentru parul deshidratat, ce cuprinde Samponul hidratant Silkyfing Hydrating Secret Shampoo, Ulei de par Magic Argan Oil Secret Intensive Treatment, Balsam pentru netezirea parului Magic Argan Oil Discipline Conditioner, care ofera hidratare intensa chiar la tine acasa.

 

 

Aplicarea mastii in functie de tipul de par si de necesitatea ta:

Masca hidratanta Secret Absolute One Leave-In, este un produs care actioneaza la suprafata. 

De asemenea, un lucru important este faptul ca aceasta masca creeaza un strat protector al firelor de par care previne degradarea si ruperea acestora. 

Folosita corect, opreste aparita firelor despicate si aspectul parului deteriorat.

 

  • Pentru o actiune disciplinara si un efect anti-frizz, se recomanda pulverizarea directa pe parul umed, dupa ce ai folosit produsele de curatare pentru par.
  •  
  • Daca se doreste sa confere un efect mai luminos, matasos si neted, se pune o cantitate de produs in palma umezita si se distribuie atat pe lungimi, cat si pe varfuri, masand usor pentru a se absorbii foarte bine cantitatea de produs.
  •  
  • Pentru parul uscat, in special cret sau frizzy, se vaporizeaza produs pe degete si se definesc usor buclele, oferind volumul dorit, fiind usor de stilizat.
  •  
  • Pentru parul fin, dar devitalizat, se vaporizeaza direct pe perie, de la o distante de 10-15 cm si se combina cu folosirea aparatului de uscare, pentru coafarea parului.

 

 

 

In final, dupa toate proprietatile enumerate, modurile diferite de utilizare in functie de tipul de par si ceea ce iti doresti sa ai ca si rezultat, acest produs te va ajuta sa-i redai sanatatea si stralucirea parului tau, avand capacitatea de a sigila firul de par.

Cu toate acestea, pentru o rutina completa, recomandarea noastra este sa integrezi acesta masca intr-o rutina completa.


Recomandari:

Sampon hidratant Silkyfing Hydrating Secret Shampoo (vezi produsul aici)

Ulei de par Magic Argan Oil Secret Intensive Treatment (vezi produsul aici)

Balsam fara clatire Secret Bi-Phase Light Conditioner (vezi produsul aici)

Balsam fara clatire Secret Spray Lumiere Anti-frizz (vezi produsul aici)

Ulei hidratant Secret Luxury Night OIl (vezi produsul aici)


Tips & tricks

Daca te intereseaza si o rutina completa pentru parul deteriorat si pasii pentru a ajuta parul sa-si revina, ti-am pregatit un articol special (vezi articolul aici)

up-to-top