Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Produsele ideale pentru ingrijirea parului blond


Produsele ideale pentru ingrijirea parului blond

Cum sa alegi produsele potrivite pentru ingrijirea parului blond?

 

     In spatele fiecarui blond unic si superb, se ascunde un set de provocari care poate fi greu de gestionat fara produsele potrivite. Par fragil, deteriorat, tonuri de galben sau portocaliu, sunt doar cateva dintre problemele cele mai des intalnite, care pot determina chiar si la renuntarea la aceasta culoare. Intrucat este nevoie de o mai mare atentie in ceea ce priveste rutina parului blond, devine foarte importanta alegerea unor produse adecvate nevoilor acestuia, pentru a putea fi pus in valoare.
    Tocmai de aceea Milk Shake propune doua game destinate parului blond, SILVER SHINE & ICY BLOND, care, datorita formulelor atent create, te vor ajuta sa mentii culoarea perfecta atat la salon cat si la tine acasa. De la hidratare, revitalizare si pana la eliminarea celor mai calde tonuri, produsele Milk Shake au grija de orice nuanta deschisa.
    

GAMA SILVER SHINE
     Este prima gama Milk Shake cu o formula special conceputa pentru neutralizarea tonurilor calde de galben, din parul blond natural, vopsit si cel gri. Magia se datoreaza pigmentului mov prezent in compozitie, ce odata cu eliminarea tonurilor de galben, inlatura si perceptia de par neingrijit sau vopsit necorespunzator, cauzata de aceste tonuri nedorite. Formula pluseaza si prin continutul de ingrediente naturale ce revitalizeaza si hranesc parul, devenind astfel mai stralucitor si mult mai usor de coafat. Mai exact, extractul organic de fructe de padure are rol protectiv, revigorant si energizant, mixul integrity 41 contribuie la protejarea culorii parului, iar proteinele din lapte hidrateaza si ofera rezistenta firului de par.
     Trio-ul de produse Silver Shine cuprinde sampon, balsam si spuma, toate cu acelasi scop comun: mentinerea un blond sanatos si vibrant. Samponul nuantator este disponibil in doua variante, cea originala si cea light, ultima continand cu 50% mai putin pigment mov, fiind mai potrivita pentru parul foarte deschis, alb sau gri. Pentru un efect subtil de neutralizare a tonurilor calde este recomandata utilizarea unui singur produs din gama, combinarea mai multor produse ducand la un rezultat mai intens.
     Atat beneficiile aduse de formula cat si aroma irezistibila de fructe de padure, flori si mosc, fac din utilizarea gamei Silver Shine o experienta placuta si un aliat puternic in 
vederea mentinerii blondului perfect, fara tonuri calde.
 

nuantarea parului blond

 

 

GAMA ICY BLOND
      Ultima inovatie in lupta contra tonurilor calde neplacute si inestetice adusa de gama Icy Blonde, a fost creata in mod particular pentru parul blond foarte deschis, platinat si gri metalic. O mentiune importanta tine de faptul ca aceasta gama nu este recomandata parului gri sau alb natural. Formula contine un pigment negru special, care pe langa combaterea nuantelor galbene, portocalii sau aramii, ofera tonuri subtile de cenusiu ce mentin nuanta de blond rece mai mult timp. Amprenta Milk Shake se evidentiaza prin componenta ingredientelor active naturale, regasind astfel ulei de samburi de strugure, mixul inegrity 41 si proteine din lapte si quinoa. Actiunea acestora au ca rezultat un par matasos, hidratat si stralucitor, ajutand de asemenea si la mentinerea culorii parului in timp.
      Cele doua produse ale gamei, samponul si balsamul, sunt produse extrem de puternice, fiind foarte important timpul de actiune, care, cu cat va fi mai indelungat cu atat va avea rezultate mai intense. De asemenea, datorita gradului de putere al pigmentul negru din formula, este recomandat ca dupa obtinerea rezultatului dorit, produsele sa fie alternate cu o alta gama Milk Shake, cum ar fi gama Integrity. 
Idealul unui blond cu tonuri reci, par hidratat si stralucitor, devine realitate cu ajutorul gamei Icy Blond in doar cateva minute.  
 
nuantarea parului blond

 

Care produs ti se potriveste cel mai bine?
     In cazul in care ai unui par blond natural sau vopsit, alb sau gri, si vrei sa neutralizezi tonurile existente de galben, gama Silver Shine este perfecta pentru tine. Blanda cu parul tau dar cu o formula puternica, aceasta gama va contracara tonurile calde datorita pigmentului mov, iti va hidrata in profunzime parul si va mentine culoarea perfecta de blond. 
     Daca parul tau este exclusiv vopsit in nuante foarte deschise, platinat sau gri metalic, si ai nevoie de a mentine tonurile reci de gri si de a elimina tonurile nedorite calde, utilizarea gamei Icy Blonde iti va aduce cele mai mari beneficii, fiind alegerea perfecta. Diferenta dintre pigmentul negru prezent in gama icy blond si cel mov din gama silver shine, tine de puterea acestuia de neutralizare si amplificare a tonurilor cenusii, facand mult mai potrivita utilizarea acestuia pe un par vopsit in nuantele mentionate anterior.  
     Frumusetea blondului este caracterizata de un par sanatos, radiant, lipsit de tonurile inestetice de galben. Indiferent de nuanta ta curenta, Milk Shake vine in ajutor cu cele doua game, Silver Shine & Icy Blond, pentru a-ti asigura blondul perfect, sanatos si vibrant.

 
up-to-top