Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Pudra Translucida - Un Must Have Pentru Pasionatii de Makeup


Pudra Translucida - Un Must Have Pentru Pasionatii de Makeup

Nimic nu este mai inestetic decat acel aspect pudrat al tenului, care te poate si imbatrani. Pudra poate fi un astfel de produs care incarca tenul, daca nu este aleasa corect. In schimb daca facem alegerea potrivita, aceasta poate deveni arma noastra secreta in obtinerea perfectiunii: fara pori vizibili, aspect natural si efect de infrumusetare precum filtrele de instagram!

 

Fixarea oricarui produs cremos cu pudra este una din cele mai importante reguli ale machiajului, mai exact, daca ne dorim o rezistenta mare a fondului de ten este necesara fixarea acestuia cu pudra! Si pentru ca nu întotdeauna se întâmplă să nimerești nuanțele, te sfatuim să mergi la sigur, utilizând o pudră translucida, care poate fi pulbere sau compacta, iar in functie de tipul tau de ten sau de finishul pe care vrei sa il obtii, poti opta pentru o pudra translucida matifianta, hidratanta sau pentru luminozitate (HD).

 

 Dacă nu ai mai folosit o pudra translucida pana acum nici nu stii ce ai pierdut! Chiar dacă în mod normal esti adepta unui machiaj minimalist, adăuga câteva secunde suplimentare rutinei tale de înfrumusețare pentru acest pas pentru ca merită în totalitate! Secretul obtinerii unui rezultat natural si uniform sta cu siguranta in aplicare: o cantitate mica de produs si utilizarea unei pensule din par natural sau a unui burete din bumbac!

 

pudra translucida aplicare

 

De-a lungul anilor tehnologia de prelucrare a avansat foarte mult, si in prezent exista acces la foarte multe variante de pudre de la nenumarate branduri. Insa acest aspect poate ingreuna decizia noastra cand vine vorba de achizitionarea produsului potrivit, tocmai pentru ca avem prea multe optiuni.

Dupa un indelung research, noi am facut o mica selectie a celor mai calitative pudre translucide prezente in momentul de fata pe piata din Romania, care speram sa iti fie de folos in cazul in care te confrunti cu dificultati in alegerea pudrei potrivite.

 

Cele mai bune pudre translucide - Top 6 produse recomandate de Salon Provider

 

1. Best sellerul Pudra pulbere minerala Make-up Atelier Paris

 

pudra minerala translucida atelier paris

Aceasta pudra are o textura mata si satinata, nu incarca pielea si nu adanceste ridurile. Pudra de siliciu din compozitie absoarbe sebumul si indeparteaza luciul mentind efectul mat pe toata durata zilei si o rezistenta maxima a machiajului. Ideala pentru toate tipurile de ten in special pentru cel gras/mixt!

 

2. Small transparent powder 30g Stage

 

stage_pudra_translucida

 

Este o pudra translucida excelenta cu pigmenti tratati si efect de matifiere. Aceasta netezeste si ofera rezistenta fara a usca tenul, protejand totodata pielea impotriva radiatiei solare datorita efectelor reflectorizate. Ideala pentru toate tipurile de ten si este disponibila in 3 variante: white, neutral si natural!

 

3. Pudra pulbere de orez Cinecitta

 

cinecitta pudra de orez

 

O pudra ideala pentru pielea sensibila, cu cuperoza Pudra pulbere de orez Cinecitta, datorita amidonului de orez din compozitie. Aceasta fixeaza machiajul fara a altera culoarea fondului de ten, creand o baza uscata si anuleaza efectul lucios. O pudra extrem de recomandata in randul make-up artistilor profesionisti!

 

4. Pudra libera Miracle Touch Beautydrugs

 

pudra de la beaurt durgs

 

Datorită efectului Photoshop și conținutului de particule sferice in oglinda, Pudra libera Miracle Touch Beautydrugs ascunde perfect ridurile și alte imperfecțiuni. Utilizarea acesteia ca etapă finală în machiaj, va asigura o fixare impecabilă a acestuia și o durabilitate incredibilă De asemenea, reglează secretia de sebum și lăsând pielea mată și netedă. Cu siguranta ‘’un must have’’ in poseta oricarei femei!

 

5. Pudra libera matifianta Inglot

pudra inglot

Pudra contine polimerii sferici unici si pudra hibrida siliconata ce permit un focus discret si fac ca acesta pudra sa fie pudra perfecta pentru matifiere. Ideala pentru uz zilnic, la sala de sport, pe scena sau in studiourile foto. Nu incarca tenul si reda un aspect natural si unform.

 

6. Pudra libera Banana Ben Nye 

 

pudra ben nye

Cu un efect subtil de neutralizare a rosetii si subtonurilor rozalii, dar si a cearcanelor cu tenta albastruie Pudra libera Banana Ben nye este o pudra translucida matifianta foarte versatila, fiind potrivita pentru o gama larga de tonuri ale pielii.

 

 

 

 

up-to-top