Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Rutina cu tratament pentru par deteriorat de la Milk Shake


Rutina cu tratament pentru par deteriorat de la Milk Shake
Una dintre cele mai populare game de ingrijire a parului deteriorat de la Milk Shake este Integrity System, ce se bazeaza pe un tratament inovativ care restaureaza elementale naturale ale parului. Gama Integrity contine un tratament complet pentru par deteriorat cu rezultate imediate ce lasa parul sanatos, usor de coafat si stralucitor, simplu de aplicat acasa. 
 
Cel mai important ingredient din aceasta gama, untul Muru Muru, bogat în acizi grasi, are un efect de reconstructie, hidratare si indreptare a parului. Este de asemenea bogat în vitamina A, acesta repara, hraneste si restabileste rapid sanatatea si stralucirea parului deteriorat.
 
Ce produse trebuie sa folosesti din gama Integrity pentru a repara parul deteriorat?

 
1. Samponul Integrity Nourishing - acest sampon vine cu o formula inovativa, nu contine parabeni sau sulfati,curata cu grija parul si totodata ajuta la mentinerea culorii parului, în plus hidrateaza parul instant eliminand efectul de frizz, lasand parul moale, usor de coafat si stralucitor. 
Cu ce se diferentiaza acest sampon?
Datorita ingredientelor active cu efect de restructurare, transforma imediat fibra parului. Untul muru muru este combinat cu un un amestec echilibrat de aminoacizi pe bază de plante cu proprietăți restructurante și reparatoare la fel ca si produsele ce contin keratina. Aceasta formula o veti gasi doar la acest sampon creat de Milk Shake iar efectul este vizbil doar dupa cateva spalari. 
Cum se utilizeaza: se distribuie usor pe parul ud, spumeaza usor, apoi clateste, repeta daca este necesar.
 
2. Dupa samponare, vom aplica o Fiola de reparare Integrity . Aceasta este un tratament concentrat de proteine care ajuta cortexul si reface parul deteriorat în scurt timp. Ingredientul activ principal este untul de Muru Muru, acesta fiind bogat in acizi grasi care are efect nutritiv, hidratant si de netezire asupra parului. Totodata este bogat in vitamina A. Keratina din fiole are un efect incredibil asupra parului deteriorat, reusind sa salveze si sa redea vitalitatea parului.
Cum se utilizeaza: Agitati bine produsul inainte de folosire. Dupa samponare/clatire, aplicati fiola pe lungimi si varfuri,asteptati 5-10 minute, apoi clatiti parul.
 
3. Dupa samponare, clatire si aplicarea fiolelor, urmeaza unul dintre cei mai importanti pasi, aplicarea Tratamentului tip masca Integrity  - Aceasta masca sigileaza cuticula parului, descalceste parul, il lasa catifelat si stralucitor si bineinteles, pastreaza culoarea parului. Este extrem de important sa nu folosim produse agresive cu parul nostru, altfel riscam sa pierdem culoarea mult dorita din par. Astfel, formula imbunatatita de cei de la Milk Shake cu ulei de argan, unt muru muru si keratina este unica, oferind protectie si restructurare parului. Este potrivita tuturor tipurilor de par. 
Mod utilizare:/ distribuiți pe părul curat umed, lăsați să acționeze 3 - 5 minute, pieptănați și clătiți. Pentru părul deosebit de deteriorat acoperiți părul și lăsați-l sub o sursă de căldură timp de 5 minute, dupa aceea, lasa-ti sa-si revina la temperatura normala și mai apoi clătiți.
 
4. Urmeaza produsul vedeta de la Milk Shake pe care trebuie sa il folositi în aceasta rutina: Spuma Whipped Cream, creata special pentru a mentine nivelul optim de hidratare al parului si pentru mentinerea culorii, lasand la final si o aroma delicioasa de frisca parului. Este unul dintre cele mai bune produse de ingrijire la nivel international ce lasa parul usor de pieptanat/coafat si nu-l ingreuneaza. Formula din whipped cream previne efectul de frizz al parului, il lasa stralucitor si plin de vitalitate datorita proteinelor din lapte ce au si un efect restructurant asupra parului. 
Cum se utilizeaza: Agitati bine produsul, apoi distribuiti în mana o cantitate mica de produs în palma, emulsionati si aplicati de la mijloc pana la varfuri. Puteti si pieptana pentru o distributie uniforma a produsului. 
5. Inainte sa ajungem la styling, mai avem un pas foarte important pe care trebuie sa il respectam si anume, aplicarea unui Ulei de Protectie Incredible Oil. 
Acest produs este foarte important pentru a preveni varfurile despicate si pentru a proteja parul de caldura uscatorului de par, a placii sau a altor aparate de styling ce pot deteriora parul pe termen lung. Factorii de stres, razele puternice ale soarelui si poluarea afecteaza la fel de mult parul pe termen lung si de aceea avem nevoie de un produs care ofera protectie parului pe termen lung. 
Cu ce se diferentiaza acest ulei fata de alte uleiuri similare? Are 12 beneficii pe care doar la Milk Shake le puteti gasi:
  1. Protejeaza parul de agentii termici daunatori parului
  2. Contribuie la procesul de reparare a părului deteriorat și a vârfurilor despicate
  3. Netezește și sigilează cuticula
  4. Intareste si confera consistenta fibrei capilare
  5. Ajuta la prevenirea varfurilor despicate si a ruperii
  6. Hraneste parul, lasandu-l moale si matasos
  7. Descalceste parul si previne incurcarea acestuia
  8. Ofera stralucire parului
  9. Are efect anti-frizz
  10. Mentine culoarea parului
  11. Vei coafa parul mult mai usor
  12. Nu ingreuneaza parul.
Cum se utilizeaza:aplicati ulei increbile milk shake pe parul curat si umed fix inainte de procesul de styling. Mai poate fi pulverizat si pe parul uscat pentru un efect radiant.Nu clatiti!
 
Aceasta este cea mai buna rutina de la Milk Shake special conceputa pentru par deteriorat. Cei mai multi clienti au remarcat chiar dupa putin timp de utilizare semnele benefice ale gamei Integrity. Parul a devenit mai sanatos, fara efectul nedorit de frizz, este mult mai usor de coafat, se simte usor la pieptanat iar aspectul general al parului s-a imbunatatit vizbil. 
 
Before-After

 

tratament par deteriorat

up-to-top