Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default

Livrare & Plata

Livrare & Plata

Pentru a va asigura ca s-a plasat comanda, va rugam sa verificati adresa de e-mail sa vedeti daca ati primit factura proforma!

 

In momentul procesarii comenzii veti primi un apel/mesaj telefonic pentru confirmare!

 

Procesarea comenzilor si trimiterea coletelor dureaza  24h, doar daca sunt plasate pana la orele: 16:00 (L-V) . 

 

Livrarea coletelor va fi efectuata prin Fan Courier, Urgent Cargus sau DPD in functie de alegerea clientului la finalizarea comenzii! 

 

Toate comenzile sunt trimise in 48 de ore lucratoare, in cazul in care produsele sunt pe stoc. Comenzile sunt livrate din Romania catre clienti, deoarece avem colaborari oficiale cu toate brandurile, fiind distribuitori oficiali. 

Daca produsul nu este in stoc, va vom notifica timpul de livrare prin email sau telefon.

 

Pentru comenzile sub 300 Ron se va achita o taxa de curierat in valoare de 15 Ron - Fan Curier, Urgent Cargus si DPD si 11 Ron - SameDay. 

Pentru comenzile de minim 300 Ron TRANSPORTUL este GRATUIT.

 

Comanda dvs. ar trebui sa ajunga in maxim 48h de la procesarea acesteia cu succes si veti fi notificata cu privire la statusul comenzii dvs. 

  

Plata produselor se va efectua in sistem ramburs, la primirea coletului, plata online cu cardul, transfer bancar, cu conditia sa ne trimiteti dovada platii pe adresa de e-mail: vanzari@salonprovider.ro

Magazinul online www.salonprovider.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.  
 
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision. 

Va multumim pentru intelegere!

 

up-to-top