default default

Livrare & Plata

Livrare & Plata

 

Pentru a va asigura ca s-a plasat comanda, va rugam sa verificati adresa de e-mail sa vedeti daca ati primit factura proforma!

In momentul procesarii comenzii veti primi un apel/mesaj telefonic pentru confirmare!

 

Procesarea comenzilor si trimiterea coletelor dureaza  24h, doar daca sunt plasate pana la orele: 16:00 (L-V) si 12:00 (Sambata). Duminica,  nu se fac livrari!

 

Livrarea coletelor va fi efectuata prin Fan Courier!

 

Coletul va ajunge la dumneavoastra in termen de:

24h (pentru comenzile a caror produse se afla toate pe stoc) sau de 1-3 zile (daca sunt produse lipsa din stoc si trebuie comandate direct de la furnizorii/colaboratorii nostri); 

48h (pentru comenzile cu destinatii ce contin km. exteriori pentru livrare) de la confirmarea comenzii.

 

Pentru comenzile sub 400Ron se va achita o taxa de curierat in valoare de 13lei! Pentru km.exteriori efectuati in plus de catre curier se percepe o taxa de 1leu/km ( ex: 27km exteriori - 27lei in plus la taxa initiala de 13 lei pentru transport) care va fi suportata de catre client.

Pentru comenzile peste de 400Ron TRANSPORTUL este GRATUIT (in limita a 13lei, iar daca sunt km. exteriori acestia vor fi achitati de care client).

  

Plata produselor se va efectua in sistem ramburs, la primirea coletului sau tranfer bancar, cu conditia sa ne trimiteti dovada platii pe adresa de e-mail: vanzari@salonprovider.ro

Pentru comenzile sub 400 de lei, transferul bancar se face prin achitarea sumei produselor, fara transport, deoarece costul transportului va fi achitat la curier!

Va multumim pentru intelegere!

 

up-to-top