Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default

Retur si Refund

Retur si Refund

Politica de Retur si Refund Salon Provider

 

Aveți dreptul sa returnati orice produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepția acestuia și puteți solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. În ambele cazuri, valoarea în bani returnată sau produsul înlocuit se refera strict la costul produselor, excluzând taxele de expediție. 
 

La retur sunt acceptate doar produsele care respecta întocmai forma în care au fost livrate.

 

Nu se admit la retur:

  • Produse care au fost desfăcute!
  • Produse care au fost testate/utilizate!
  • Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori șterse!
  • Produse achiziționate din alte magazine! 
  • Produse care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena ( produse de ingrijire/ igiena personala, placi de par, perii, elastice de par )

Aceste măsuri sunt specifice produselor cosmetice întrucât termenul de valabilitate al acestora se calculează începând cu prima deschidere a ambalajului, iar odată cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de viruși prin transferul produsului catre o alta persoana iar magazinul nostru nu le poate comercializa ulterior.

 

PROCEDEUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR

Pentru a realiza returul unui produs asigurați-vă că produsul corespunde întocmai condițiilor de mai sus.

·         Scrieți-ne la adresa vanzari@salonprovider.ro un e-mail în care ne informați de retur și motivul acestuia și mentionati detaliile prin care putem identifica achiziția dumneavoastră: nr. comanda, nr. de telefon si numele dvs.

·         De asemenea, vă rugăm să menționati dacă doriți înlocuirea produsului sau restituirea sumei de bani.

Ambalați produsul corespunzător pentru ca acesta să fie ferit de șocuri ce pot apărea în timpul transportului si introduceți o notificare scrisă in colet în care treceți nr.comenzii, numele dvs. și numărul de telefon pentru a vă identifica în sistem.

Produsele care ajung retur în forma alterată datorită ambalării necorespunzătoare nu vor putea beneficia de garanția returnării.

 

·         Coletul va fi expediat la adresa: Judet Iasi, oras Iasi, Str. George Emil Palade nr. 6 – Numar de telefon: 0748098038  SC Salon Provider SRL. După recepționarea coletului veți fi contactat de un membru al echipei, care se va ocupa de returul produsului dumneavoastră.

Conform OUG 34/2014 rambursarea contravalorii unui produs returnat va fi făcută în termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificării de retragere de la client.

Rambursarea sumei se va efectua atunci când personalul nostru va confirma recepționarea coletului și a produselor în stare intactă, fără urme de uzură sau de utilizare a produselor. Rambursarea se va face într-un cont IBAN în RON, indicat de client sau direct prin Restituirea Sumei de Bani inapoi pe cardul utilizat la tranzactia online (fara alte costuri suplimentare) in termen de 14 zile lucratoare.

 

În cazul înlocuirii cu un alt produs, acesta va fi expediat în cel mai scurt timp posibil (în măsura disponibilitatii lui în stoc).

În cazul în care nu vor fi respectate termenele de livrare, vă vom notifica cu privire la termenul estimat de finalizare al livrării.

Dacă produsul sau serviciul nu mai este disponibil, vă vom informa despre această indisponibilitate, urmând ca sumele de bani achitate să fie rambursate în maxim 5 zile lucratoare.

 

up-to-top