Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Cel mai bun anticearcan - Recomandarile make-up artistilor


Cel mai bun anticearcan - Recomandarile make-up artistilor

Anticearcanul este fara doar si poate cel mai des utilizat produs din trusa noastra de make-up!

 

Acesta poate acoperi orice tip de imperfectiune: cosuri, cicatrici, cearcane sau pete pigmentare, dar poate actiona si ca baza pentru machiajul ochilor, iluminator sau fond de ten.
In anumite situatii criza, cum ar fi dupa o noapte alba, anticearcanul este intotdeauna un aliat de nadejde, cel care ca prin minune va ascunde de pe chipul nostru acele ore nedormite, iar starea noastra de spirit se va schimba in totalitate!
Insa, inainte de a achizitiona un anticearcan trebuie sa tii cont de cateva aspecte importante: tipul de ten, subtonul pielii si cu ce tip de imperfectiune te confrunti. Odata ce ai stabilit aceste detalii, nu-ti ramane decat sa alegi formula: lichid, cremos sau stick!
Si daca tot nu reusesti sa te decizi, cu siguranta parerea unui make-up artist profesionist te va ajuta foarte mult, deoarece in spatele ei stau anii de experienta si multitudinea de produse testate de-a lungul carierei!
 
Noi “ne-am strecurat” printre review-uri si am descoperit care sunt preferintele make-up artistilor profesionisti, si ce recomandari au in materie de branduri!
 

1.Anticearcanul MUP Make-up Profesional este cea mai buna dovada ca un produs de top nu trebuie sa fie neaparat si scump” Andreea T.

 

Un produs revolutionar care desi s-a lansat doar de cateva luni, a reusit sa raspunda tuturor exigentelor make-up artistilor din Romania: acoperire mare, finish mat, fixare rapida, rezistenta indelungata si efect natural, devenind in scurt timp un bestseller!!

 

anticearcan mup

 


2.“Ador formula emolienta a Anticearcanului Make-up Atelier Paris ! Face parte din kit-ul meu de cativa ani buni si nu se compara cu niciun alt anticearcan testat pana in prezent!” Maria P.

 

Un concelear extrem de popular care a fost favorit in randul profesionistilor ani la rand, deoarece funcționează ireprosabil datorita puterii mari de acoperire insa fara sa supraincarce tenul.

anticearcan_atelier paris

 


3.“Datorita pigmentatiei mari si rezistentei la apa Corectorul crema full cover Make Up For Ever nu m-a dezamagit niciodata, in special  cand vine vorba de acoperit tatuaje sau semne din nastere!” Ana Maria T.

 

O formula waterproof cu fixare rapida si finish mat, ideala atat pentru fata cat si pentru corp ce promite o rezistenta de pana la 24h!

corector crema make up forever

 


4.PALETA CORECTOR C/APC2 Make-up Atelier Paris nu lipseste niciodata din kit-ul meu, mai ales atunci cand ma deplasez pentru o sedinta foto sau o filmare deoarece ma ajuta sa obtin rezultate impecabile de fiecare data.” Miruna S.

 

O paleta extrem de practica ce contine 5 conceleare si confera o acoperire perfecta pentru orice tip de imperfectiune, de la cearcane movii sau roseata, pana la cicatrici sau linii fine.

paleta corector atelier paris

 


5.“Cautam de ceva timp un anticearcan pe baza de acid hyaluronic si ma bucur ca am descoperit Anticearcanul Ultimate Coverage Crease Proof Concealer Makeup Revolution PRO ! Desi are o putere foarte mare de acoperire si o textura destul de densa, nu se usuca imediat, astfel am suficient timp la dispozitie pentru a-l fixa!” Andreea P.

 

Un produs cu o formula hranitoare ce nu se aduna in liniile fine si ajuta la unformizarea tenului si la camuflarea zonelor problematice( cearcane, pete pigmentare, cosuri, etc).

anticearcan revolution pro

 

up-to-top