Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Idei de cadouri pentru Craciun


Idei de cadouri pentru Craciun

       Nu stii ce surprize sa le pregatesti celor dragi?

        Cadourile, unul din cele 5 limbaje ale iubirii, sunt elementele cheie cand vine vorba de sarbatori. De Craciun, cu totii dorim sa ne exprimam dragostea si recunostinta fata de cei apropiati prin mici atentii, proces ce uneori nu este atat de usor. Desigur, exista o multime de variante in ceea ce priveste alegerea unui cadou, dar ceea ce iti putem spune noi este ca nimic nu se compara cu a te trezi cu minunatiile de produse de la cele mai emblematice marci de pe Salon Provider. In plus, au si discounturi magice de Christmas Sale!
        Indiferent ca vorbim despre o persoana pasionata de makeup, de cineva care experimenteaza mereu cele mai noi tendinte de skincare, ori chiar un guru al ingrijirii parului, noi avem optiuni excelente pentru oricine. Mai exact, mii de produse din care sa alegi si care sa reprezinte cel mai bun cadou pe care il poti oferi celor dragi, sau chiar tie! 
        Dar cum timpul zboara mai ceva ca renii Mosului, am restrans in lista de mai jos cele mai bune idei de cadouri pentru acest Craciun, atat de Makeup cat si de Par si Skincare. E timpul sa le pregatesti celor dragi surprizele si sa profiti de reducerile speciale de Christmas Sale disponibile acum pe site!

MAKEUP

1. Paleta farduri

paleta farduri mup
        Sclipici si culoare, la asta ne duce gandul cand sarbatorile se apropie sau cand vedem paletele de farduri MUP, care nu pot fi decat un cadou ideal pentru iubitorii de makeup! Culorile variate, de la cele mai versatile pana la cele mai vibrante, intens pigmentate si rezistente, sunt gata sa faciliteze obtinerea oricarui look! Toate paletele MUP au o selectie superba de nuante din care sa alegi, iar promotiile de pana la 40% nu pot decat sa faca din ele cea mai buna alegere! Iar daca tot suntem la capitolul colorat si stralucitor, pigmentii Ama sunt gura de aer festiv de care oricine are nevoie! Au si 30% reducere!

2. Set pensule
set pensule
        Indispensabile oricarui pasionat de makeup sunt pensulele, care niciodata nu sunt destule! Seturile de pensule MUP sunt perfecte atat pentru incepatori cat si pentru profesionisti, continand tot ce este necesar pentru a realiza orice le dicteaza creativitatea. Seturile MUP de 6, 9, 17, 18 sau 27 de pensule au discounturi de pana la 52%! Arunca un ochi si peste seturile de pensule Misa, cu promotii de 25%!

3. Ruj
set rujuri dose of colors
        Cine nu si-ar dori o selectie variata de rujuri, potrivite pentru orice stare de spirit sau orice moment/eveniment din viata sa? Tocmai de aceea seturile de rujuri Dose of Colors concretizeaza ideea unui cadou excelent! Invelesc buzele intr-o culoare bogata, pigmentata, si ofera senzualitate! Promotii de pana la 21% la cele Dose, in timp ce rujurile Inglot beneficiaza de 25%

4. Kit Sprancene
kit sprancene Anastasia Beverly Hills
        Kiturile pentru sprancene Anastasia Beverly Hills sunt un must, fiind solutia ideala pentru o surpriza de Craciun. Acestea pun la un loc produsele esentiale pentru obtinerea unor sprancene definite si stilizate. Sunt si la reducere de 20%

5. Iconic London

iconic london
        Nimic nu arata mai festiv decat produsele Iconic London, care completeaza colectia oricui! Vedetele brandului, mai exact faimosul iluminator lichid, spray-ul prep set, blush-ul si bronzerul lichid, sau superbele palete Duo Silk, vor fi atractia principala de sub brad! Tot brandul te va surprinde cu discounturi de pana la 30%!  

PAR


        Ce este mai minunat decat sa-i oferi cuiva secretul unui par frumos si sanatos? Totul este posibil cu produsele profesionale de ingrijire al parului care fac diferenta! De la cele mai bune sampoane pana la balsamele perfecte sau combinatia geniala de produse de styling, orice schimbare in rutina parului cu un produs profesional isi va face simtit efectul. Astfel noi iti recomandam brandurile Milk Shake si Alfaparf,  care beneficiaza de 25% reducere

1. Produse Milk Shake
pachet par deteriorat Milk Shake
        Iar ca sa-ti fie si mai usor, avem pregatite pachete cu produsele Milk Shake pentru toate tipurile de par. Ingredientul cheie din produsele Milk Shake este proteina din lapte, foarte bogata in nutrienti datorita continutului de aminoacizi. Ofera hidratare, manevrabilitate si restructureaza firul de par.  

2. Produse Alfaparf
pachet par deteriorat alfaparf

        Alfaparf, un brand indragit in ceea ce priveste parul, este o alta varianta daca vrei sa-i surprinzi pe cei apropiati. Pachetele cu produsele Alfaparf au 30% reducere si sunt gata sa fie oferite si sa faca ce stiu mai bine: sa salveze parul! In plus daca comanzi produse Alfaparf de minim 150 de lei primesti gratuit un Sublime Cristalli Liquidi!

SKINCARE

1. Produse Synergy Therm
Seruri Synergy Therm
        Cand vine vorba de skincare, produsele Synergy Therm sunt solutia! Toate produsele pornesc de la acelasi element de baza, Apa Termala din Baile Felix, cunoscuta pentru proprietatile benefice pe care le are. Cu ingrediente special formulate pentru a imbunatati considerabil aspectul tenului, produsele Synergy Therm nu trebuie sa lipseasca din rutina nimanui. Iar daca nu stii ce sa alegi, iti recomandam serurile sau tonerele! La toata gama Synergy Therm avem discounturi de 25%!

2. Produse Embryolisse

crema Embryolisse
        Un produs de skincare iubit de makeup artistii din toata lumea dar si de marile vedete este Lait Creme Concentre de la Embryolisse.  Este un esential pentru o piele hidratata, radianta si sanatoasa. O crema versatila, potrivita oricarui tip de ten, extrem de buna si ca baza de machiaj. Formula imbogatita cu ingrediente naturale si acizi grasi confera pielii nutrienti si hidratare, pentru a echilibra si accelera regenerarea celulara. Noi ti-am dezvaluit bestellerul Embryolisse, dar daca nu crezi ca este ceea ce cauti avem promotie de 30% la intregul brand.  
 

up-to-top