Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Cele mai bune palete de farduri in 2020


Cele mai bune palete de farduri in 2020

Paletele de farduri de ochi sunt "garderoba’’  Universului Beauty, le deschizi in functie de felul in care te simti in acea zi, ai putea fi indrazneata, simpla sau off-duty, glamour sau cu spirit de petrecere, ori de cate ori se ivesc ocazii de acest gen. Dar, ai putea fi si toate acestea intr-o singura zi daca alegi sa optezi pentru ceva compact ce poti lua cu tine in geanta!

 

Cum sa o alegi paleta de farduri potrivita pentru tine?

 

Atunci cand te decizi sa investesti intr-o paleta de farduri cu mai multe nuante, vrei sa fii sigura nu doar ca fiecare nuanta ti se potriveste dar si ca mixajul dintre ele te poate ajuta sa creezi acele lookuri perfecte pentru nevoile tale!

Cea mai buna optiune va fi intotdeauna alegerea unei palete ce combina nuante soft (gri, bronzy, maro, nude) ce le poti folosi zilnic, cu nuante mai intense ( albastru,mov, negru), potrivite petrecerilor glam si pigmenti presati in nuante vibrante (galben, orange, fucsia, neon).

In continuare, vom face un top cu cele mai bune palete de farduri ce continua sa fie best seller si in 2020:

 

1. Paleta de farduri Grande Palette MUP - Make-up Professional 

 

Grande Palette a fost prima paleta de farduri MUP (Make-up Professional) ce s-a bucurat de un success enorm si a cucerit inimile a mii de make-up artisti profesionisti sau pasionati de make-up din intreaga tara! Aceasta combinana 10 nuante mate hiperpigmentate cu efect de sculptare cu 25 de nuante sidefate, pentru a oferi privirii un efect radiant. Varietatea nuantelor iti da posibilitatea de a crea zeci de look-uri atat de zi cat si de seara, iar textura fardurilor este fina, rezistenta si foarte usor de aplicat si estompat.

 

paleta-grande-palette-mup machiaj-grande-palette

 

2. Paleta de farduri Glam Palette MUP

 

A doua paleta de farduri de ochi, lansata de MUP (Make-up Professional) - Glam Palette a avut un success la fel de mare ca si Grande Palette, si in plus fata de aceasta prezinta imbunatatiri atat in textura fardurilor cat si in ambalaj! Glam Palette contine 18 farduri intens pigmentate si usor de blenduit, un mix de farduri mate catifelate, farduri duo-chrome si farduri metalice stralucitoare imbinate cu reflexii multi-dimensionale!! 
De la nuante piersicii pana la pruna intensa, aceasta paleta va pune la dispozitie toate nuantele necesare realizarii unui look statement!

 

Glam-Palette-MUP machiaj glam palette mup

 

3. Paleta de farduri XL Carnival Stacey Marie BPerfect

 

Paleta farduri XL Carnival Stacey Marie BPerfect contine 40 de farduri vibrante super pigmentate cu finish mat si sidefat si 3 iluminatoare compacte intense! Aceasta este varianta superzise a uneia dintre cele mai controversate palete de farduri de pe retelele de socializare ''Carnival Palette'' bperfectcosmetics in colaborare cu unul dintre cei mai talentati make-up artisti din Marea Britanie Stacey Marie MUA! O paleta ideala atat pentru make-up artistii profesionisti cat si pentru cei la inceput de drum!

 

Paleta Carnival Stacey Marie XL 

4. Paleta 18 farduri The Secret Sinner Plouise

 

Cu un design spectaculos, 18 farduri mate in nuante aprinse si o oglinda, Paleta 18 farduri The Secret Sinner Plouise te va cuceri din  prima secunda! 
Lasa-te inspirata de multitudinea de nuante si iesi din anonimat prin realizarea celor mai indraznete machiaje ce merita postate pe toate retelele de socializare!
Ramane doar sa te decizi ce fel de look vrei sa abordezi! You go girl!!

 

Paleta de farduri Secret Sinner Plouise Machiaj Secret Sinner Paleta

 

 

 

5. Paleta de Farduri Revolution X Rachel Leary Ultimate Goddess

 

Aceasta paleta a fost creata in colaborare cu beauty vlogerul Rachel Leary si contine tot ce aveti nevoie pentru realizarea unui look complet, astfel o puteti lua cu dumneavoastra oriunde calatoriti! Fardurile sunt foarte pigmentate si usor de estompat, iar nuantele sunt ideale pentru realizarea unui bronzy look si nu numai!

 

Paleta Revolution Rachel Leary

5. Paleta de Farduri Colour Focus Night and Day Revolution Pro

 

Descopera Paletele de farduri- Colour Focus Palette Night & Day si Colour Focus Palette Black Earth & Stone Revolution Pro, doua palete de 10 farduri fiecare, cu o formula diferita de fardurile obisnuite, mult mai pigmentate si mai cremoase ce adera si se blenduiesc foarte usor, cu finish mat, finish satinat/glitter, stralucitor/glitter.

 

Color Focus Palette Revolution Pro

Toate aceste palete de farduri pentru ochi au fost alese de makeup artisti in functie raportul calitate - pret si au fost votate ca fiind cele mai bune palete de farduri in anul 2020. Toate produsele le puteti achizitiona de pe Salon Provider. Poti verifica sectiunea noastra de Promotii, unde periodic adaugam sute de produse makeup si skincare la reducere.

 

 

 

up-to-top