Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Cel Mai Bun Fond de Ten in 2020


Cel Mai Bun Fond de Ten in 2020

Alegerea fondului de ten ideal poate fi o adevarata provocare, insa este foarte important sa gasiti formula potrivita pentru tenul dumneavoastra, fie ca este normal, gras, uscat sau predispus la acnee, desi nu este intotdeauna usor.

Pe www.salonprovider.ro gasiti o varietate de fonduri de ten, de la cele cu textura fluida si acoperire lejera pana la cele mai dense cu acoperire mare, finish mat sau luminos, iar preturile difera bineinteles in functie de brand.

Astfel, noi ne-am propus sa va ajutam in alegerea celei mai bune variante de fond de ten pentru tine prin alcatuirea unui top 5 a celor mai bune fonduri de ten, bazandu-ne pe statistici, dar si pe sfaturile editorilor nostri de beauty.

 

1. Cel Mai Bun Fond de Ten - Liquid Waterproof Foundation MUP 

 

 

fond de ten waterproof mup

 

Daca esti make-up artist, cu siguranta ai auzit deja de acest fond de ten nou lansat de brandul Make-up Professional (MUP) si pentru ca l-ai si testat, intelegi foarte bine de ce se afla in fruntea clasamentului facut de noi. Este fara doar si poate cel mai bun fond de ten lansat recent in industria de beauty! De ce spunem asta? Ce inseamna de fapt un fond de ten bun? Cu siguranta marea majoritate ar spune: acoperire mare + finish mat dar cu aspect usor luminos + formula waterproof + rezistenta pe durata intregii zile, iar Fondul de ten waterproof MUP Make-up Professional le insumeaza pe toate cu brio!!! In cazul in care nu l-ai testat deja, te incurajam sa o faci si va deveni cu siguranta fondul tau de ten preferat! Efectul fondului de ten il puteti observa si in poza de mai sus pe un ten problematic. De asemenea, pretul acestuia este unul extrem de accesibil atat makeup artistilor, cat si persoanelor care doresc sa il foloseasca pentru uzul personal.

 

2. Clasicul FOND DE TEN WATERPROOF Make-up Atelier Paris

 

fond de ten waterproof make-up atelier paris

 

Acesta va ramane un bestseller si un fond de ten extrem de indragit de toti make-up artistii profesionisti si nu numai. Acoperirea mare si formula waterproof au fost intotdeauna cele mai bune atuuri ale sale, iar posbilitatea de a-l achizitiona si la un gramaj mai mare de 100 ml a propulsat acest fond de ten in topul preferintelor, atat a profesionistilor dar si a persoanelor fizice. Produsul acesta ramane pentru multi make-up artisti din Romania un must have in kitul lor si datorita rezistentei pe care o confera, fiind considerat cel mai bun fond de ten de o parte din clientii nostri profesionisti.

3. Fondul de ten Fluid Mup Make-up Professional

 

fond de ten fluid mup

Pentru persoanele ce nu-si doresc si nu au nevoie neaparat de acoperire maxima, si se impaca mai bine cu un finish luminos si o textura mai fluida, Fondul de ten fluid MUP Make-up Professional va fi optiunea ideala! Pentru tenul uscat/normal sau matur, acest fond de ten se va potrivi de minune, iar pentru persoanele cu tenul usor gras se recomanda aplicarea unei baze matifiante inainte iar rezultatul va fi unul impecabil si de durata!

4. FONDUL DE TEN ULTRA HD Make Up For Ever

 

 

Acest fond de ten a fost intotdeauna arma secreta a makeup artistilor ce-si desfasoara activitatea destul de des pe platourile de filmare, in cadrul studiourilor foto sau pentru care rezultatul machiajului este la fel de important atat cu ochiul liber cat si in fotografii. Avand o acoperire medie spre mare,o textura extrem de lejera si un finish semi mat, acest fond de ten se pliaza cu usurinta pe foarte multe tipuri de ten!

 

5. Fondul de ten Mannequin BeautyDrugs

 

fond de ten mannequin BeautyDrugs

 

 

Fondul de ten Mannequin BeautyDrugs oferă un finish sofisticat mat și strălucire glowy,  datorită extractului de perla pe care il are, astfel se creaza un efect soft totodata iti ofera o senzatie minunata de matase. Formula sa unica iti permite sa obtinetii o acoperire medie si creeaza totodata un strat fin care arata ca o a doua piele.

 

Speram ca v-au placut recomandarile privind cel mai bun fond de ten si totodata, speram sa alegeti ceea ce este cel mai potrivit tenului nostru. Pe Salon Provider gasesti peste 50 de branduri de makeup, dar si produse de tip skincare. Toate produsele noastre sunt profesionale, folosite in mod frecvent de catre makeup artisti, iar pentru a avea un machiaj de senzatie iti recomandam sa incerci sugestiile profesionistilor. 

 

up-to-top