Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Cele mai bune produse cosmetice Coreene


Cele mai bune produse cosmetice Coreene

Produsele cosmetice coreene sunt un trend ce cuprinde din ce in ce mai multe adepte.

 

Femeile din Coreea si Tara Soarelui Rasare (Japonia) au acordat, inca din vechi timpuri, o importanta deosebita frumusetii in general si ingrijirii pielii in particular. In Coreea de Sud industria cosmetica este adaptata nevoii femeilor de a avea un ten cu un aspect cat mai natural.

 

In concluzie, nu este un secret faptul ca cele mai bune si inovative produse pentru ingrijirea pielii, provin din Coreea iar coreencele sunt renumite pentru pielea lor stralucitoare, care se obtine printr-un regim unic. Este un proces mai extins decat cel obisnuit (implicand minim 10 pasi de ingrijire a pielii) ceea ce poate parea descurajant la inceput.

 

Procesul detaliat aici implica folosirea unor cosmetice coreene special selectionate de catre expertele noastre in materie de make-up.

 

Trebuie sa mentionam ca produsele coreene pentru ingrijirea tenului sunt concepute pentru a fi deosebit de blande cu pielea si au la baza ingrediente naturale.

 

Prin acest articol, noi ne propunem sa te ajutam sa intelegi acesti pasi astfel incat sa ii poti personaliza in functie de nevoile tale! Totul e despre obtinerea unei straluciri sanatoase din interior, si chiar daca procesul va dura putin mai mult, rezultatele merita pe termen lung. De asemenea, vei observa ca in acest articol iti recomandam si cateva produse bio care chiar daca nu sunt coreene, majoritatea clientilor nostri le folosesc in combinatie. 

 

Cei 10 pasi ai ingrijirii pielii in stil coreean

 

1. Demachiere

Demachiante pe baza de ulei- Coreencele folosesc de obicei 2 demachiante, incepand cu unul pe baza de ulei pentru a indeparta machiajul waterproof, SPF sau alte impuritati, fara efort si fara a agresa pielea, indepartand chiar si ultimele urme de rimel.

Recomandarea Salonprovider:

 

Ulei pentru curatare faciala truffle happy

ulei pentru curatare faciala truffle

 

 

Demachiante pe baza de apa- Dupa utilizarea demachiantului pe baza de ulei, urmeaza cel pe baza de apa ce indeparteaza rezidurile ramase  lasand pielea supla. Secretul este sa gasiti o formula lejera ce nu usuca pielea!

Recomandarea salonprovider: 

 

Demachiant pentru buze si ochi, pure water, 100 ml A'Pieu    

 

demachiant pentru buze si ochi apieu 

 

Spuma de curatare 150 ml Pyunkang yul

 

 Spuma de curatare Pyunkang yul

                   

 

2. Tonifiere

Tonerele coreene difera de celelalte pentru ca sunt menite sa hidrateze si sa echilibreze PH-ul pielii dupa demachiere. Acest lucru reflectă moștenirea frumuseții coreene, care provine din ingrediente naturale transmise din generație în generație. Această tradiție continuă și astăzi cu formule care tind să elimine substanțele chimice dure și să le inlocuiasca cu ingredientele BIO. 

Recomandarea SalonProvider: 

 

Toner cu galactomyces fara alcool Cosrx  

 

toner cu galactomyces fara alcool cosrx

 

Mist toner cu extract de coptis Japonica, 100ml

 

 

3. Peeling/Gomaj

Foloseste de 2-3 ori pe saptamana un gomaj non-iritant pentru a indeparta stratul de celule moarte de la suprafata pielii, pentru a debloca porii si a permite o absorbtie mai buna a produselor, si pentru a mentine secretul tineresc al pielii.

Recomandarea SalonProvider:

 

Gel peeling cu extract de papaya, super aqua Missha

 

gel peeling cu extract de papaya missha

 

Exfoliant rice gelato - Beautydrugs

Exfoliant rice gelato Beautydrugs

 

Solutie cu acid glicolic cu efect de peeling Apieu

 

 

4. Maști faciale - Sheet masks

Măștile cu o singură utilizare (sheet masks)  sunt formulate cu aceleași ingrediente active ca serurile, dar sunt mai mult o versiune „a la carte” pe care o puteți utiliza după cum este necesar.

Un bun arsenal de măști vă permite să vă personalizați rutina în funcție de nevoile pielii.

Recomandarea SalonProvider:

 

Masca after, hranitoare, 18ml holika holika

 

masca hranitoare after holika holika

 

Masca banana milk cu efect hranitor Apieu

 

MASCA BANANA MILK CU EFECT HRANITOR A`PIEU

 

Masca cu efect de albire si glutathione Missha

masca cu efect de albire si glutathione missha

 

5. Sleeping masks

Regenerarea pielii se produce în timpul somnului, iar măștile de dormit fără clătire profită la maxim de acest proces. Au o textura cremoasa, contin ingrediente active si stau pe ten intreaga noapte. Se folosesc de 2-3 ori pe saptamana in locul cremei hidratante obisnuite pentru un somn de frumusete adevarat!

Recomandarea SalonProvider:

 

Masca de noapte cu bha si ph scazut Cosrx

masca de noapte cu bha si ph scazut Cosrx

 

Masca de noapte cu extract de orez Cosrx

 

Masca de noapte cu extract de orez Cosrx

 

6. Ser pentru ten

Serul pentru ten  este formulat cu ingrediente active care vizeaza nevoile specifice in functie de tipul de piele, cum ar fi liniile fine, pierderea fermitatii, hiperpigmentarea si deshidratarea. Serul are rolul de a hrani pielea in profunzime deoarece are o structura fina  compusa din molecule mici care au capacitatea de a penetra pielea, oferindu-I acesteia o concentratie mare de ingrediente active. Se aplica inainte de crema faciala, fiind necesare doar cateva picaturi pentru ingrijirea zilnica a tenului.

Recomandarea SalonProvider:

 

Serum Beauty Drops

 

ser beauty drops

 

Serum cu propolis Cosrx

 

serum cu propolis cosrx

 

Serum hidratant Pyunkang yul

 

serum hidratant pyunkang yul

 

7. Crema faciala

Crema hidratanta conceputa pentru tipul tau de piele creeaza o bariera care va bloca toate ingredientele benefice pe care tocmai le-ai aplicat, in loc sa le lasi sa se evapore din pielea ta. Cel mai potrivit moment pentru aplicarea loțiunii sau a cremei hidratante este imediat după baie sau duș, pentru pielea umedă vei avea nevoie de o cantitate mai mică de cremă decât atunci când o aplici pe pielea uscată. Daca ai tenul gras trebuie să alegi un hidratant mai ușor, care nu conține grăsimi. Un hidratant pe bază de apă, de exemplu, este mai puțin gras, pătrunde rapid în piele și nu lasă un aspect lucios.

Pentru a te bucura de un ten sănătos, ar trebui să-ți faci o rutină zilnică din aplicarea cremei hidratante.

Recomandarea SalonProvider:

 

Crema calmanta si hidratanta, ato pyunkang yul

 

crema_calmanta_si_hidratanta_ato

 

Crema hidratanta Apieu

 

crema hidratanta apieu

Crema hidratanta cu vitamina B5 Cosrx

crema hidratanta cu vitamina b5 cosrx

8. Ulei facial

Uleiurile faciale au capacitatea de a hidrata și de a hrăni pielea în profunzime, putând înlocui sau completa cu succes o cremă hidratantă. Și ele răspund de cele mai multe ori unor nevoi specifice.

Recomandarea SalonProvider:

 

Ulei de argan regenerant detox Naobay

 

ulei de argan naobay

 

Ulei pentru fata truffle therapy

 

ulei pentru fata truffle therapy

 

Ca și compoziție, serurile și uleiurile faciale sunt mult mai concentrate decât cremele, ceea ce le sporește eficiența, și se absorb mult mai rapid în piele. În plus, ele pătrund mult mai adânc în straturile acesteia, permițând astfel ingredientelor active din conținutul lor să acționeze la un nivel mai profund. În timpul iernii, uleiurile vor oferi un plus de hidratare pielii voastre și de aceea le puteți folosi atât dimineața cât și seara, dar și în acest caz contează foarte mult tipul uleiului ales de voi și scopul pentru care îl folosiți.

 

9. Crema faciala cu SPF

Crema faciala cu SPF este un pas optional ce nu trebuie sa faca parte din rutina ta zilnica neaparat, dar se poate include de cateva ori pe saptamana sau oricand ai nevoie de un boost de hidratare. In fiecare dimineata, la finalul rutinei de ingrijire aplicati o crema cu SPF sau un BB cream cu SPF.

Recomandarea SalonProvider: 

 

Crema cu aloe vera si spf50 Cosrx

crema cu aloe vera cosrx

 

Crema cu spf50+ All green Cosrx

 

crema cu spf 50 all green cosrx

 

 

 

10. Crema de ochi

Pielea din jurul ochilor este mai subtire si usor mai deshidratata, de aceea trebuie tratata cu produse special formulate pentru a proteja, hrani, ilumina si decongestiona zona.

Recomandarea SalonProvider:

 

Crema anti-aging pentru ochi - Missha 

 

crema antiaging pentru ochi missha

 

Crema anti-rid pentru ochi pyunkang yul

 

crema anti-rid pentru ochi pyunkang yul

 

Crema de ochi hranitoare Time revolution Missha

 

crema hranitoare de ochi time revolution missha

up-to-top