Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Cele mai bune Fonduri de Ten cu acoperire mare in 2022


Cele mai bune Fonduri de Ten cu acoperire mare in 2022

Fonduri de ten cu acoperire mare? Avem pentru tine lista cu cele mai bune produse care sa-ti satisfaca nevoile!

 
    Ten fara imperfectiuni vizibile, culoare uniforma, semne si cearcane acoperite, probabil te-au intrigat cele mentionate si nu e de mirare ca esti in cautarea unui fond de ten care sa-ti ofere aceste rezultate. Dintre toate produsele cosmetice, in mod cert fondurile de ten cu acoperire mare pun in dificultate brandurile de makeup. De ce? Cu siguranta asocierea dintre acoperire mare si efectul de masca iti este este cunoscuta, intrucat nu este atat de usor sa ajungi la formula perfecta a fondului de ten care sa acopere si sa arate si foarte bine, cat mai natural. 
    Cu toate acestea, tot mai multe branduri au reusit sa creeze formule puternice cu acoperire mare, dar care sa nu-ti incarce si sa usuce tenul, oferindu-ti astfel baza de exceptie pentru un makeup impecabil. Am pregatit pentru tine cele mai bune fonduri de ten ce te vor ajuta sa camuflezi orice imperfectiune iar tenul tau sa arate fabulos. Fie ca preferi texturi mai cremoase, fie mai fluide, fara indoiala vei gasi in lista de mai jos produsul perfect pentru tine.

MUP fond de ten Waterproof - Full Coverage
    Fa cunostinta cu noul tau fond de ten preferat  MUP Waterproof Foundation, recomandat si indragit de foarte multi make-up artisti, acesta fiind cea mai buna varianta daca vrei ca tenul tau sa arate fabulos. Este un fond de ten cu acoperire mare, matifiant, cu o textura fluida, dar care nu incarca tenul si ofera un aspect natural. Cu un singur strat, poti spune adio imperfectiunilor si petelor pigmentare, chiar si tatuajele pot ramane un secret! Este foarte usor de aplicat, fie ca vorbim de aplicarea cu buretelul, fie cu pensula, in functie de preferintele tale. Important de retinut este faptul ca este potrivit tuturor tipurilor de ten, in mod special pentru cel gras, chiar si cel problematic, dar si pentru tenul uscat daca inainte se aplica o baza hidratanta. De altfel, iti va fi de ajuns o cantitate mica de produs pentru a acoperi intreaga fata, ceea ce inseamna ca o sa te bucuri ceva timp de acest fond de ten.
    Un alt avantaj care cu siguranta face diferenta este rezistenta de pana la 24 de ore. Este rezistent la apa, transfer, umiditate si sebum, cu alte cuvinte te bucuri de un ten superb intreaga zi! Se comporta foarte bine si fara pudra, dar recomandam fixarea acestuia pentru a prelungi rezistenta. In cazul in care nu folosesti pudra, acest fond de ten permite aplicarea directa a produselor uscate de contur fara sa pateze sau sa lase urme inestetice. 
    Fondul de ten MUP pluseaza si cu sistemul pompitei de tip Airless, diferita de cea clasica prin faptul ca ridica produsul din intreaga sticluta pentru a putea fi utlizat pana la ultima picatura. De asemenea este non-comedogenic, nu infunda porii, deci nu va contribui la agravarea problemelor existente ale pielii. Incheiem lista cu beneficii cu mentionarea subtonurilor pe care nuantele acestui fond de ten le are, anume neutre pentru nuantele 1NBW, 2NBW, 2.5NBW, 3NBW, 4NBW si calde pentru 2YW. Ce zici, te-am convins?    
 
Swatch fond ten acoperire mare MUP WATERPROOF
 
Dose Of Colors fond de ten - Meet Your Hue
    Un alt fond de ten pe care-l vei iubi este cel waterproof de la Dose Of Colors - Meet Your Hue, cu formula vegana, textura usor lichida si cu un finish mat, gata sa reduca instantaneu vizibilitatea imperfectiunilor. Este potrivit tuturor tipurilor de ten, nu incarca, fiind destul de lejer pe fata. Acesta este un fond de ten construibil/ce poate fi stratificat, tocmai de aceea poate porni de la o acoperie medie iar in functie de straturile reaplicate sa ajunga la o acoperire mare. Acest aspect face produsul potrivit pentru persoanele care nu vor un efect de camuflare totala al imperfectiunilor in fiecare zi. Este usor de aplicat indiferent de modalitatea ta preferata, fie ea cu pensula fie cu buretelul, iar pompita clasica face usoara dozarea fondului de ten.
    Formula are ingrediente prietenoase cu tenul tau, nu contine factori iritanti precum alcool, parfum, ulei si este non-comedogenic, aspecte ce-l fac potrivit si pentru pielea ceva  mai sensibila. Un mare avantaj este disponibilitatea fondului de ten in mai multe nuante, grupate pe 6 categorii: fair, light, light medium, medium tan, dark si deep. Fiecare categorie se bucura de subtonuri diferite, neutru, rece si cald, stiind cat este de importanta alegerea corecta a subtonului pentru ca tenul tau sa fie in armonie cu restul corpului. 
    Toate aceste motive fac din fondul de ten Dose Of Colors un produs apreciat si un prieten de care ai nevoie pentru un look superb. Nu ezita sa-l treci pe lista favoritelor, cine stie, poate fi cel mai bun fond de ten pentru tine.
Swatch fond de ten acoperire mare Dose Of Colors Meet You Hue
 
Atelier Paris fond de ten Waterproof
     Machiaj natural, confortabil, cu un ten uniform si imperfectiuni acoperite sunt ceea ce promite fondul de ten Atelier Paris Waterproof. Adaosul de silicon din formula absoarbe sebumul si confera pielii un aspect mat, mentinand in acelasi timp hidratarea straturilor superioare ale epidermei. In plus formula este imbogatita cu SPF6, acid hialuronic ce are efect de umplere si vitamina c si e care protejeaza pielea. De asemenea este non-comedogenic, nu contine parfum si lasa pielea sa respire.
    Cand vine vorba de acoperire, acesta mascheaza orice tip de imperfectiune de la pori dilatati, cosuri, roseata pana la cele mai fine linii. Aplicarea este una uniforma si lasa tenul cu un aspect impecabil, mat, dar cu o stralucire naturala, neavand acel efect de masca. Cu fondul de ten Atelier Paris, zi de zi, pielea va arata minunat, semnele de oboseala sunt estompate, imperfectiunile camuflate, nefiind un secret ca ofera o baza de machiaj uniforma. 
     In cazul in care te asteapta o sedinta foto sau o filmare 4k, fondul de ten atelier paris este solutia. Datorita pigmentilor reflectorizanti asigura un efect de soft focus si nu are flashback, adica nu reflecta blitul aparatului. Mai mult de atat, daca va fi o sedinta foto lunga, nu vei avea nicio grija datorita rezistentei de lunga durata a acestuia, machiajul mentinandu-se impecabil mai mult timp. Te vor incanta si multitudinea de nuante grupate in 6 categorii cu litere distinctive: A-nuante apricot, B-nuante bej, NB-nuante bej natural, Y-nuante galbene, O-nuante ocru si T-nuante teracota.
 
Inglot fond de ten All Covered
    Ultimul fond de ten din lista propusa de noi, este o alta dovada ca un ten impecabil fara efect de masca este posibil. Fondul de ten Inglot All Covered asigura acoperirea perfecta, astfel poti uita de imperfectiuni, roseata si pete pigmentare, indiferent de ce tip de ten ai. Desi are o putere mare de camuflare, formula este una lejera, usor de aplicat, care lasa tenul cu un aspect natural si radiant. Nivelul de acoperire poate fi adaptat in functie de preferintele proprii, putand fi atat un fond de ten cu acoperire medie cat si mare daca se aplica in mai multe straturi.
   Impactul pozitiv asupra pielii pe care il au ingredientele din compozitie resprezinta un alt avantaj al acestui produs. Elasticitatea pielii este imbunatatita cu ajutorul extractului de sofran, al peptidelor bioactive dar si al exopolizaharidelor marine, in timp ce extractul de crin impreuna cu vitamina e hidrateaza. 
    Rezistenta este si in cazul acestui fond de ten un punct forte, fiind rezistent la apa si la diferiti factori externi precum efortul fizic sau conditiile climatice extreme. Nu in ultimul rand, varietatea de nuante care pornesc de la subtonuri calde pana la neutre sau reci fac posibila potrivirea perfecta cu tenul tau.
     Iti mai prezentam un avantaj si te lasam sa decizi care fond de ten este cel mai potrivit pentru tine. Fondul de ten Inglot All Covered vine cu pompita de tip Airless care face posibila aplicarea pana la ultima picatura de produs, dar si evitarea contaminarii cu diferiti microbi.

 
up-to-top