default

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Bine ati venit pe SALONPROVIDER.RO!

Va multumim ca ne vizitati!

Salonprovider.ro va recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in conditii adecvate a site-ului. Vizitarea si/sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.
 

Termeni si conditii:
Folosirea site-ului www.salonprovider.ro presupune acceptarea de către clienţi a tuturor termenilor și condițiilor precum și a dreptului furnizorului de a efectua modificări asupra conținutului site-ului fără vreo înștiințare prealabilă.
Preturile prezentate pe site sunt exprimate in RON si nu includ costul transportului.

DISCOUNT-URILE NU SE CUMULEAZA!


Ne rezervăm dreptul de a modifica preţurile produselor fără o înştiinţare anterioară cu excepţia produselor care sunt deja în curs de livrare către client.
Pozele au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Nuantele pot diferi de la monitor la monitor in functie de tipul si setarile fiecaruia. Echipa Salonprovider.ro incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Salonprovider.ro nu isi poate asuma responsabilitatea ca toate produsele prezentate se afla in stoc.
Conform legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și a legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, vânzătorul are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizează clienții.

 Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor din magazinul online:
- procesarea comenzilor;
- oferirea de produse si/sau servicii;
- solutionarea cererilor, intrebarilor si/sau a reclamatiilor facute catre noi;
- inregistrarea informatiilor despre dumneavoastra in vederea promovarii ofertelor speciale, reducerilor si a altor beneficii.

Echipa SalonProvider va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila.
 Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul colaboratorilor. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor!

 

 

up-to-top