Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Afla totul despre cele mai importante tipuri de gene false


Afla totul despre cele mai importante tipuri de gene false

Genele false sunt cu siguranta una din cele mai bune inventii in materie de make-up datorita efectului pe care il creeaza!

Stim prea bine ca nu toata lumea are genele dese si lungi, dar prin adaugarea genelor false cu grija exceptionala, pot arata mult mai glammour, inclusiv persoanele care si-au pierdut parul in urma unor boli.

 

Ce sunt genele false? 

 

 

Acestea au fost inventate prima data de regizorul american de film D.W. Griffith în timp ce realiza epopeea din 1916, „Intoleranta” unde si-a dorit ca actrita Seena Owen sa aiba genele mai lungi si ochii sa ii straluceasca mai mult decat viata intr-un film alb-negu.

Incepand cu 1916 doamnele de inalta clasa si actritele au devenit interesate de genele false, la inceput fiind realizate din franjuri si atasate cu grija de ata cu ajutorul unui lipici. Evident ca aceste gene nu reuseau sa arate natural si nici sa reziste mai mult de cateva ore.

Deoarece procedura era destul de costisitoare, numai oamenii celebri îsi puteau permite. Mai mult, acestea nu erau foarte vizibile printr-un televizor alb-negru.

Anii au trecut, nu s-au observat tendinte noi în istoricul genelor false, iar aplicarea genelor false nu a mai fost atât de populara si urma sa dispara în curând. Cu toate acestea, în jurul anului 1950, procedura a devenit din nou populara dupa inventarea materialelor din plastic pentru gene. A fost promovata aplicarea genelor din materiale sintetice, iar vedetele de film nu au putut rezista dorintei arzatoare de a atrage atentia publicului prin genele lor magnifice.

La sfarsitul anilor 2000, odata cu avansarea productiei de materiale, femeile au început sa poarte gene false din nou pentru a completa sau a oferi volum genelor naturale.

 

În 2006, Japonia a introdus tehnica lash-by-lash (gene fir cu fir) . Fiecare geana falsa era atasata la fiecare geana naturala, iar franja a fost înlocuita cu un material ce imita parul de nurca. Tehnica lash-by-lash a devenit extrem de populara în zilele noastre.

 

Care sunt cele mai bune gene false?

 

Pe piata din Romania la ora actuala se numara cateva branduri de gene false, cu modele,concepte si preturi diferite.

 

Make-up Professional Eyelashes este printre putinele branduri de gene false 100% naturale, cu o gama larga de gene false (gene  banda clasice sau premium, gene individuale si nurca) cu un raport pret/calitate imbatabil, devenind astfel in scurt timp preferatul tuturor make-up artistilor profesionisti din Romania si nu numai, marturie stand numeroasele review-uri si feedbackuri primite din partea lor!

 

model de gene false MUP

 

 gene false banda vizibile pe ochi

 

Tipuri de gene false

 

a)  Tipuri de gene false

 

Sunt realizate printr-o tehnologie inovatoare prin care firele se intrepatrund perfect cu genele naturale, iar varfurile fine si ascutite confera un aspect foarte natural genelor.

Cu o ingrijire corespunzatoare, aceste gene false pot fi reutilizate de aproximativ 15 de ori.

Banda transparenta este curbata delicat, iar firele sunt asezate in straturi pentru a crea un efect multi-dimensional.

 

Genele false banda Premium Make-up Professional  va vor oferi o experienta multi-dimensionala machiajului tau.

Firele din par natural sunt aranjate in straturi multiple de diferite lungimi pentru a oferi mega volum si intensitate privirii fara a afecta comfortul pe durata purtarii.

 

machiaj natural cu gene false

 

Gene false smocuri par natural make-up professional eyelashes

 

Genele false smocuri sunt gene false individuale create pentru a obtine un aspect cat mai aproape de cel natural, sunt usor de aplicat si ideale pentru persoanele care au genele rare si scurte.

Acestea au fost special concepute pentru vizionari care doresc sa fie creativi si sa isi personalizeze lookul, astfel ele pot fi asezate si ordonate dupa bunul plac, posibilitatile fiind infinite.

Aplicate cu adezivul de gene potrivit  pot fi purtate pana la 6 saptamani! Lasati-va libera imaginatia si aplicati genele false asa cum doriti pentru a obtine stilul preferat, atasandu-le la baza genelor naturale.

 

 machiaje cu gene smocuri

 

Genele false nurca

 

Genele false nurca Make-up Professional Eyelashes sunt confectionate din par natural si sunt 100% Cruelty Free (animalele nu sunt ranite - firele de par sunt adunate in timpul sezoanelor de naparlire, fiind sterilizate pentru a se garanta siguranta folosirii lor). Sunt foarte confortabile si usor de aplicat si au o rezistenta indelungata – pana la 30 de aplicari.

 

 

 

up-to-top