Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Cel mai bun demachiant - Pareri


Cel mai bun demachiant - Pareri

Vrei sa afli etapele pentru o demachiere corecta si care produse sunt cele mai bune?

 
Daca esti obisnuita sa porti machiaj zilnic, cu siguranta stii ca indepartarea acestuia poate fi un proces destul de complex, si mai mult decat atat, o regula pe care nu trebuie sa o incalci daca iti doresti o piele sanatoasa. În timp ce dormim, pielea noastră se regenerează, însă dacă porii noștri sunt încă plini de machiaj, ei nu sunt capabili să respire, ceea ce împiedică refacerea. Dormirea cu machiajul pe față poate duce la piele uscată, acnee, riduri cauzate de descompunerea colagenului, iritarea ochilor sau chiar  infectii oculare. Asadar, demachierea nu este optionala, ci o necesitate!
 
Mai jos vei gasi etapele pentru demachiere si recomandarile noastre in materie de produse si branduri:

Ca prim pas iti recomandam sa incepi cu buzele pentru a evita intinderea rujului pe fata si crearea unui disconfort:

 
-Demachiantul pentru buze si ochi, Pure Water, 100ml A`PIEU cu extract din fructe este un produs excelent pentru indepartarea rujurilor rezistente la transfer sau a machiajului ochilor, avand totodata un puternic efect hidratant si nutritiv
 
-Pentru urmatorul pas este indicat sa continui cu demachierea ochilor mai ales daca ai folosite produse de make-up waterproof ( gel eyeliner, rimel). Un aspect foarte important pe care trebuie sa il retii este ca pielea din jurul ochilor este mult mai subtire, astfel zona este mult mai sensibila, iar demachierea impune delicatete in miscari si presiune.
 
Formula bifazica a Uleiului pentru curatare faciala Truffle Therapy Skin&Co Roma este suficient de puternica pentru a indeparta orice machiaj rezistent la apa, iar uleiul de migdale dulci, uleiul organic de argan
si extractul de trandafir din compozitie asigura o ingrijire suplimentara pielii din jurul ochilor, si nu numai.
 

Indepartarea fondului de ten, iti sugeram sa o imparti in 2 pasi:

 
-Utilizarea unei ape micelare cum ar fi Apa micelara iluminatoare Detox Naobay ideala pentru toate tipurile de ten sau a unui Lapte demachiant Ulei de jojoba si Extract de musetel Sireia Bio Mer cu efect calmant si hidratant. Imbiba o discheta cu produs, si cu o presiune mica sterge suprafata pielii ce necesita curatare.
 
 
 
-Spalarea tenului cu o spuma faciala potrivita tipului tau de ten, pentru indepartarea completa a impuritatilor! Daca ai tenul gras sau predispus la acnee, Spuma de curatare faciala cu Ceai Verde Neogen este perfecta pentru tine, un produs ce curata in profunzime, calmeaza, lumineaza si hidrateaza pielea.
 
 
La final poti continua prin aplicarea unui toner pentru restabilirea PH-ului pielii si a cremei faciale pentru hidratare.
up-to-top