Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Cel mai bun iluminator pudra - Pareri 2020


Cel mai bun iluminator pudra - Pareri 2020

 

Avantajele noului Iluminator Pudra MUP

 
Daca ar fi sa analizam evolutia domeniului de beauty din ultimii 5 ani am putea spune ca in 2020 ne aflam cu siguranta in plina ‘Era a Glow-ului”. Toata lumea ravneste dupa acel “Hollywood glow”, si parca nici macar aplicarea fondului de ten nu ofera o satisfactie
atat de mare precum aplicarea iluminatorului la finalul machiajului.
Strobingul a devenit mai mult decat un trend, a devenit o stare, un “must” in rutina noastra zilnica de infrumusetare! Fie ca preferam unul lichid, stick, compact sau pudra, avem acces la oricare din aceste variante, si doar testandu-le ne putem da seama cu ce textura ne impacam mai bine.
 
Iluminatorul pudra MUP Make-up Professional face parte din categoria iluminatoarelor pudra, o categorie pe care multi make-up artisti profesionisti o prefera si iti vom enumera si motivele de ce, insa nu inainte de a-ti oferi cateva detalii despre acest produs minunat!
 
Putem incepe cu textura sa extrem de catifelata ce aluneca pe piele ca matasea, iar pigmentii perlati si ingredientele naturale din compozitie reflecta lumina si confera pielii acel glow irezistibil si un aspect sanatos si luminos pe toata durata zilei! Formula intens pigmentata nu usuca, nu crapa si asigura o rezistenta indelungata chiar si in conditii de umiditate ridicata!
 
 
Datorita reflexiilor aurii/piersica Iluminatorul pudra MUP Make-up Professional incalzeste tenul si se adapteaza extrem de usor pe orice subton al pielii. Il puteti aplica oriunde doriti, dar in mare parte se recomanda aplicarea pe zonele unde lumina cade in mod natural si anume: frunte, podul nasului, pometi, arcada, sau arcul lui cupidon. Pentru cele mai bune rezultate, utilizati o pensula de blending mai mare din par natural sau o pensula evantai!
 
 
Asa cum am promis, vom enumera si cateva din motivele pentru care multe persoane prefera varianta pudra a iluminatoarelor:
 
1.    Produs versatil: se poate folosi ca iluminator, fard de ochi sau se poate combina cu crema de corp pentru a-l aplica pe gat, decolteu, umeri sau picioare.
2.    Cantitate mai mare de produs in comparatie cu alte iluminatoare compacte
3.    Efect mult mai intens datorita pigmentatiei mari
4.    Il puteti combina cu fondul de ten pentru a obtine un finish luminos
5.    In comparatie cu alte iluminatoare compacte care pot crapa sau se pot usca, acesta isi pastreaza textura intacta pana la final
6.    Datorita ambalajului ce dispune de un separator din plastic,produsul se pastreaza in conditii de maxima igiena si de asemenea ofera posibilitatea de a doza dupa bunul plac cantitatea de produs folosita.

 

up-to-top