Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Ghid cu cele mai bune sfaturi pentru Black Friday 2022


Ghid cu cele mai bune sfaturi pentru Black Friday 2022

        Tu te-ai pregatit pentru Black Friday? 

        Stii acele doua cuvinte pe care ai vrea sa le auzi mereu, care iti pot schimba instant starea si-ti coplesesc sufletul de bucurie? Nu, nu este vorba despre “te iubesc” dar cu siguranta ne vei iubi pentru ce va urma: BLACK FRIDAY!!! Doua cuvinte, un singur inteles: REDUCERI. Mult asteptatele promotii se apropie, pe 11 NOIEMBRIE vom da startul celor mai irezistibile discounturi de pana acum, de care e neaparat sa profiti! Este cu siguranta momentul oportun sa te rasfeti cu produsele tale favorite de makeup, par si skincare, sau, de ce nu, sa incerci ceva nou! 
        Iar pentru ca stim ce isterie pot provoca reducerile mari, am venit in ajutorul tau cu niste sfaturi utile pentru a avea o experienta cat mai placuta si eficienta de Black Friday. Este foarte important sa iti faci un plan, ghidul nostru fiind perfect pentru a te pregati de valul de promotii.
     
      1.    Analizati produsele de pe site.
         Vom avea reduceri la toate categoriile de produse: make-up, par si skincare. Black Friday este oportunitatea perfecta sa-ti achizitionezi ceea ce ai nevoie! Pe blogul nostru poti gasi o serie de articole care sa te ajute cu informatii despre diferite produse in vederea alegerii produsul perfect pentru tine. Sau, printr-o trecere rapida prin descrierile produselor iti vei clarifica caracteristicele acestora si daca se pliaza cu nevoile tale. Astfel eviti sa cumperi ceva ce nu ti se potriveste iar de Black Friday sa nu mai pierzi timp! Daca in cazul machiajelor niciodata nu strica ceva in plus, fapt datorita caruia am si plusat cu cele mai mari reduceri la aceasta categorie, te asiguram ca si in cazul produselor de par lucrurile stau la fel daca vorbim de brand-ul Milk Shake. Asadar, nu uita sa arunci un ochi si peste produsele Milk Shake care iti vor aduce parul in cea mai buna forma, iar noi cel mai bun discount!
     
      2.    Creeaza-ti o lista cu produsele favorite. 
        Fie ca vreti sa recumparati produsele de care deja v-ati indragostit, fie ati vrea sa testati ceva nou, este foarte important sa aveti o imagine clara a produselor pe care intentionati sa le cumparati. Conteaza enorm sa stiti ce va doriti pentru a nu pierde timp, mai ales ca produsele vedeta se dau imediat! Hai sa iti spunem si un secret, in categoria produselor vedeta intra si fondurile de ten preferate MUP si Dose of Colors care vor avea reduceri mari!! Puteti da startul si listei cadourilor de Craciun daca sunteti o persoana ceva mai organizata si va place sa pregatiti totul din timp! Cu siguranta o parte din cadourile de sarbatori le puteti achizitiona acum, la cele mai mici preturi. Cu o lista deja creionata totul va merge mult mai rapid, iar probabilitatea de a va gasi preferatele inca pe stoc va fi mai mare.
     
      3.     Creeaza-ti cont pe site.
         A devenit clar cat de important este timpul si gestionarea acestuia de Black Friday, pentru ca in mod sigur nu vrei sa ratezi ceva. Crearea unui cont pe site-ul nostru este un pas necesar pentru a putea realiza operatiunile cat mai rapid. Stocurile sunt limitate, iar ideea de a pierde produsul preferat pentru cateva minute pe care ti le fura crearea unui cont nu e tocmai placuta. De aceea, inainte de 11 noiembrie iti recomandam sa aloci putin timp si sa-ti creezi un cont, care va face posibila parcurgerea usoara a pasilor esentiali. Mai exact, adaugarea in cos, introducerea datelor, finalizarea comenzii si urmarirea ulterioara a acesteia. 
     
      4.     Fii pe faza! 
         Stii data, dar nu si ora! Discounturile vor fi disponibile in seara de 10 spre 11 noiembrie, la o ora secreta! Probabil este unul dintre cele mai importante aspecte sa fii prezent la momentul potrivit, cand vom porni promotiile! Chiar daca vei deveni cel mai bun prieten cu butonul de refresh, sansele de a achizitiona lucrurile favorite sunt mult mai mari cand te afli printre primii care acceseaza site-ul de Black Friday. Doar asa te asiguri ca beneficiezi de reducerile pe care ti le-am pregatit in acest an!
 
         Ce mai astepti? Mai ai cateva zile sa-ti pui la punct toate detaliile pentru a te bucura de cele mai tari discounturi pe 11 Noiembrie
 
up-to-top