Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Tutorial Glam Palette de la Makeup Professional


Tutorial Glam Palette de la Makeup Professional

Ce e nou: GLAM PALETTE - MUP PROFESSIONAL

 

Când vine vorba de instrumente extrem de râvnite în machiaj, nimic nu atrage inimile iubitorilor de frumusețe, precum o paletă străluctioare de farduri de ochi. Din punct de vedere estetic, GLAM Palette este o sărbătoare pentru privirile noastre, iar odată ce o încerci, nu îți va veni să crezi cât este de practică!

 

 

 

 

 

De ce ne place Glam Palette?

 

Cu o mare varietate de nuanțe și cu un ambalaj compact, GLAM Palette îți va deveni partener de nădejde în toate călătoriile tale! Cele 18 farduri intens pigmentate și ușor de estompat se împart în farduri mate catifelate, farduri duo-chrome, farduri satinate și farduri metalice strălucitoare îmbinate cu reflexii multi-dimensionale. De la nuanțe soft-peachy și terra-cotta până la prună intensă, această paletă îți pune la dispoziție toate texturile necesare realizării unui look statement, fie că e de zi, fie că e unul de seară.

 

 

 

 

 

Păstrăm tradiția calității excepționale la un preț avantajos.

 

Poate mai mult decât orice, o paletă veritabilă de farduri de pleoape este o investiție cu rezultate mai bune decât achiziția unui ruj sau ar fi de acord cel puțin miile noastre de cliente care ne-au lăsat cu stocurile goale atunci când am lansat prima noastră GRANDE Palette ce v-a cucerit cu gradul înalt de pigmentație și varietate cromatică. 

 

 

Ce spun Makeup artiștii despre GLAM PALETTE

 

Primul makeup artist cucerit de noua noastră paletă a fost Ana Maria Țurcanu a.k.a @LadyDyvine:

"GLAM Palette reprezintă, cu siguranță, cea mai bună interpretare a unei palete care să îmbine atât de armonios tonurile în temperaturi calde cu tonurile în temperaturi reci. Multitudinea de texturi conținute de această paletă te ajută să realizezi o paletă echilibrată care îți ghidează fiecare pas și ajută să nu te încurci chiar și atunci când nu prea știi ce vrei să faci. Gradul foarte înalt de pigmentare este, fără dubiu, un avantaj și o calitate de toți căutată, însă mare atenție la pensulele pe care le folosiți. Acestea trebuie să fie moi, iar presiunea pe care o aveți atunci când ridicați fardurile din paletă trebuie să fie minimă pentru a evita căderile de fard și excesul împrăștiat în toată paleta. Dacă încă aveți pensule aspre, de proastă calitate, acestea vor fi dușmanul cel mai mare atât al paletei, cât și al look-urilor de machiaj pe care vreți să le creați cu multă precizie și acuratețe. Performanță dată de pensule variază chiar și cu aceeași tehnică, aceeași paletă și același proces de estompare.

Revenind la GLAM PALETTE, este o paletă impecabilă pe care nu mă satur să o folosesc și care mă inspiră ori de câte ori o încorporez într-un machiaj."

 

Apreciem cum a fost pusă în valoare paleta noastră de către maiestria Anei Maria și cu mândrie împărtășim cu voi următorul său tutorial:

 

 

up-to-top