Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Am Lansat Noile Gene MUP Eyelashes


Am Lansat Noile Gene MUP Eyelashes
Avem vesti bune pentru voi!! Cu ocazia lansarii gamei MUP Eyelashes, la orice comanda de gene MUP de minim 150 de lei,  în luna Iulie, te inscrii automat intr-un giveaway unde ai sansa sa castigi un kit complet de makeup PRO în valoare de peste 4000 lei. (MUP, Dose of Colors, Inglot si Atelier Paris).
 
Multi dintre makeup artistii din comunitatea au noastra au incercat modelele de gene MUP Eyelashes, si anume celebrele modele A,B,C,D,X,Z  best seller. Acestea au revenit în stoc, acum în plin sezon de makeup si sunt inca preferate de majoritatea clientilor nostri deoarece au un aspect natural, putin curbat, sunt accesibile, iar modelele de gene sunt potrivite în functie de stilul de makeup ales. 
 
În ultimii ani, în functie de feedback-ul primit de la comunitate si de la majoritatea trainerilor importanti din make-up, am conceput peste 30 de modele noi de gene false banda, individuale fir cu fir si smocuri, simple, duble, triple, cu nod, fara nod  pentru a indeplini toate nevoile makeup artistilor din Romania.
Suntem entuziasmati sa va prezentam in cele ce urmeaza fiecare gama noua de gene false MUP Eyelashes:
 
1. Bridal MUP Eyelashes este cu siguranta gama ideala de gene false potrivite pentru machiajul de ocazie, de zi sau de seara, confectionate din 100% par natural sterilizat. Toate modelele sunt alese cu atentie pentru a se intrepatrunde perfect cu genele naturale si pentru a creea acele look-uri superbe care vor scoate în evidenta cele mai frumoase trasaturi. Cu siguranta miresele si toate clientele care vin la machiajele de ocazie si nu numai, vor fi atrase de noua gama Bridal MUP Eyelashes.
Poti alegea acum din 6 modele de gene Bridal de la B01 la B06 - în functie de trasaturile persoanei pe care o machiezi si stilul ales, vei gasi gene mai dese, voluminoase, scurte pe interior, mai curbate si naturale.
 
Descopera mai jos intreaga gama Bridal MUP Eyelashes!
 
cele mai bune gene false banda
 
 
2. Gama Glam MUP Eyelashes, chiar dupa denumire vine în completarea machiajelor din trend: glam, natural, bronzy. Majoritatea modelelor de la G01 la G05 au fost concepute special pentru acele makeup-uri de zi cu zi naturale, glam si pot fi utilizate pentru orice ocazie. 
Se diferentiaza prin faptul ca sunt transparente, curbate usoare, delicate, sunt confortabile si se aplica extrem de usor cu lipiciul de la MUP. 
 
Descopera mai jos intreaga gama Glam MUP Eyelashes!
 
cele mai bune gene false banda
 
Genele Fir cu Fir Individuals MUP Eyelashes au fost lansate dupa o cerere extrem de mare în randul makeup artistilor. Aceste gene fir cu fir se pot aplica simplu sau în combinatie cu genele smocuri, fiind foarte usor de aplicat. Firul extensiei este format din 2-3 fire subtiri de par, aliniate astfel incat sa formeze un singur fir mai gros. Poti alege din modelele mix, medii si scurte. 
 
Descopera mai jos intreaga gama Individuals MUP Eyelashes! 
 
cele mai bune gene false banda

Genele smocuri MUP Eyelashes sunt fara nod, simple, duble si triple, vin sub diverse dimensiuni: lungi, medii scurte,mixte, au fost lansate de MUP Eyelashes ca makeup artistii sa lucreze cat mai usor cu genele MUP Eyelashes în orice look si dupa fiecare preferinta în parte, indiferent de tipul de makeup abordat. Genele smocuri se aplica extrem de usor cu penseta, poti crea un efect alungire si de indesire dupa caz. 
Vezi mai jos toate modelele si cel mai important, le vei gasi la un pret foarte accesibil acum în plin sezon de makeup.
 
Descopera mai jos intreaga gama de Smocuri MUP Eyelashes!
 
cele mai bune gene false banda

La toate aceste gene iti recomandam sa le aplici folosind lipciul de gene waterproof de la MUP care este nr 1 ca si produse vandute pe SalonProvider.ro. Peste 60000 de makup artisti il utilizeaza deja în kit-ul lor de makeup. 
up-to-top