Ai 0 produse in cos

Pret total: 0 lei

default default

Blog

Cele mai bune sampoane profesionale - 2020


Cele mai bune sampoane profesionale - 2020

Vrei sa stii care e cel mai bun sampon profesional? In acest articol iti vom prezenta recomandarile noastre pentru a-ti alege produsul ideal pentru parul tau.

 
Te-ai intrebat vreodata de ce parul tau arata atat de uimitor dupa o vizita la salon si apoi pare ca instantaneu se aplaneaza dupa urmatoarea spalare? In timp ce o parte uriasa din acea zi perfecta de par este datorita coafarii calificate, nu trebuie niciodata sa subestimam puterea unui sampon si balsam bun - asa ca, daca doresti sa faci o spalare de calitate acasa la tine acasa, este timpul sa investesti in cele mai bune sampoane profesionale.
 
Mai departe, ti-am pregatit o liste cu 5 sampoane profesionale care merita sa fie cumparate. Sa nu uitam, parul tau merita cel mai bun sampon:
 

 

1-Samponul Alfaparf Semi Di Lino De Reconstructie ( Reparative Shampoo) : este un produs profesional italian de calitate conceput pentru par deteriorat. Daca vei utiliza acest produs in mod regulat, samponul iti va restabili rezistenta si elasticitatea si iti va proteja parul impotriva factorilor de mediu. Samponul de reconstructie Semi Di Lino contine patru complexe unice care iti protejeaza parul. Acest sampon te va ajuta impotriva deteriorarii fibrei si ajuta la mentinerea parului hidratat. Semi Di Lino este traducerea in italiana pentru semintele de in. Datorita proprietatilor sale remarcabile, semintele de in au fost folosite inca de pe vremea vechilor egipteni pentru a mentine pielea si parul frumos. Dupa peste 20 de ani de cercetari, Alfaparf Milano a perfectionat extractul de seminte de in si a adaugat ingrediente active exclusive pentru a imbunatati, proteja si prelungi stralucirea parului tau.

 
 
2-Samponul Fanola No Yellow pentru neutralizarea tonurilor de galben : este un sampon pentru par vopsit care anuleaza tonurile de galben din parul blond deschis. Daca parul tau se pateaza usor, acest sampon este potrivit pentru a te intoarce la blondul tau stralucitor. .Daca ai parul cenusiu natural, care prinde nuante precum alama, samponul ajuta si la acest lucru. Șamponul Fanola No Yellow este probabil cel mai pigmentat pe care il poti cumpara in afara unui coafor.
Daca esti o bruneta care doreste sa anuleze tonurile de portocaliu nedorite iti recomandam sa folosesti Samponul Fanola pentru neutralizarea tonurilor de portocaliu No Orange, produs prezentat putin mai jos.

 

 

3-Samponul Keune pentru netezire cu Keratina ( Care Keratin Smooth ) : este un sampon pentru par uscat care iti va face parul usor de gestionat, neted și puternic. Contine keratina care este o proteina fibroasa și o componenta majora a parului tau. Se epuizeaza atunci cand parul este deteriorat si pierderea de keratina face ca structura firului de par să fie mai vulnerabila. Samponul Care Keratin Smooth iti va reface parul si iti va injecta keratina in firele de par pentru refacerea structurii. Acesta este motivul pentru care acest tratament este potrivit în special pentru femei cu fire de par deteriorate sau care au parul uscat. Dupa o utilizare periodica, parul tau va fi matasos, mai neted, mai puternic, mai sanatos si mai usor de gestionat.

 

 
4- Samponul Fanola No Orange pentru neutralizarea tonurilor de portocaliu : deoarece parul blond nu este singurul al carui culoare a parului poate fi afectata de elemente. Chiar și parul vopsit in nuante mai inchise tinde să se usuce rapid dacă nu ii acorzi ingrijirea cea mai potrivita.Daca ai probleme, acest sampon te poate ajuta sa spui la revedere tonurilor uscate și nedorite de rosu, cupru si portocaliu. Cum? No Orange de la Fanola contine pigmenti albastri care iti vor curata usor parul, in timp ce neutralizeaza si elimina tonurile nedorite de rosu sau portocaliu care pot aparea in procesul de vopsire. Formula este lipsita de sulfati, fara silicon si este inarmata cu mai multe uleiuri botanice care iti vor imbunatati si iti vor ingriji parul vopsit.
 
 
5- Samponul Milk Shake puternic hidratant Nourishing Shampoo :  samponul Nourishing  este unul de curatare blanda fara sulfati pentru toate tipurile de par. Infuzat cu unt Muru Muru organic, samponul hidratant te va ajuta la mentinerea vibratiei culorilor si foloseste complexul de aminoacizi creat de Milkshake pentru a-ti restructura parul deteriorat. Samponul  are o actiune de protectie si de lustruire pe suprafata cuticulei parului, pentru a-ti garanta o stralucire matasoasa, imbunatatind in acelasi timp starea de sanatate si stralucirea generala.In afara de mirosul minunat, o fuziune de ingrediente active naturale, inclusiv keratina, uleiul de nuca de cocos, untul de shea si uleiul de argan functioneaza pentru a conditiona, hrani, proteja si hidrata parul. Parul tau va fi mult mai sanatos si lucios.
 
 
Ti-a placut vreun produs din cele 5? Daca da, poti cumpara de mai jos produsele mentionate in acest articol.
up-to-top